kawasaki ninja Zx9r alıcam..

Selamlar. Arkadaşlar kawasaki zx9r 99 model bi motor alıcam hafta içi. bakalım sağlamsa tabi. Eski motoru sattım şuanda motorsuzum :D Belimin sakatlandığı dönemde uzun süre motosikelte binememiştim bende sattım. Şimdi bu motoru alıcam biraz eskimiş. Boya filan yaptıracam. Yenibir sele alıcam yeni bir egzost belkide lastik. Motoru gösterim.
http://www.sahibinden.com/gunesli_arac_satis_merkezi-87WQQaXQQ14591781WQQpXQQdisplayitem

Motor bu gidip görmedim daha. görüşlerinizi bekliyorum.

Selamlar. Arkadaşlar kawasaki zx9r 99 model bi motor alıcam hafta içi. bakalım sağlamsa tabi. Eski motoru sattım şuanda motorsuzum :D Belimin sakatlandığı dönemde uzun süre motosikelte binememiştim bende sattım. Şimdi bu motoru alıcam biraz eskimiş. Boya filan yaptıracam. Yenibir sele alıcam yeni bir egzost belkide lastik. Motoru gösterim.
http://www.sahibinden.com/gunesli_arac_satis_merkezi-87WQQaXQQ14591781WQQpXQQdisplayitem

Motor bu gidip görmedim daha. görüşlerinizi bekliyorum.

Sen o motoru alabileceğine inanıyormusun :)

Hacizli imiş satışa çıkarılmış kıl-tüy-yün çıkmasın karşına

benim bildiğim kadarıyla bu tip haciz konulmuş vasıtalar,açık artırma yöntemiyle ve +masrafları karşılamak şeklinde satınalınıyor.bu artı masraflar harç,pul,vergi,otopark ödemeleri gibi çeşitli masraflar şeklindedir.bazen yediemin otoparkında aylarca kalmış bir araç için günlüğü 6tl. olmak üzere otopark masrafı dahi çıkabiliyor.bu tip alımlarda iyi araştırma yapmak lazım,hatta işi bilen birileriyle hareket etmek lazım diyorum..........kolay gelsin,hayırlısı

Motosikleti
ZX12R
:mrgreen: :mrgreen: tam bir drift aleti diyorlar zx9 için :mrgreen: :mrgreen:

Herşeyi ayarladım ya... Hafta içi hayırlısıyla alıcam. Arkadaşın garajına çekicez... Orda Bir iki hafta bakımını falan yapıcaz artık. Bakım aşamasını falan fotoğraflarıyla kaydedicem. Burada gösteririm. Aslında böyle uğraşmayı çok seviyorum.

üzerine üç bin tl daha ekleyip güzel bir 600 f alabilirsin kafanda rahat olur. ( bence )

Makina çok güzel aynısı bende var 99 aynı renk ondan aldığım güzelliği başka bir makinada göremedim şimdiden hayırlı olsun güçlü ve yola yatkın bir alet hayırlı olsun şimdiden

ilk açık arttırma malın değerinin yüzde 40 altında başlar..eğer teklif veren olmazsa 2. açık arttırmaya çıkar bu açık arttırmadada mal değerinin yüzde 60 altında teklif hakkı verirlir..eğer bu motor için ilk açık arrtırmaysa buna katılma ve katılmaya calısanlarada 10 200 milyon ver çekilsinler 2. açık arttırmayada katılanlara 100 er milyon ver onlarda çekilsin bu motoru 5 milyara bile alabilirsin sen karlı çıkarsın.... yani buralarda o işler böyle yürüyor..şimdiden hayırlı olsun..:)

Araçlarımız görüldüğü gibi satılmaktadır. Araç hakkındaki tespitler uzman kişilerce yapılmadığından, hatalı veya eksik bilgi olması ya da aracın çalışır vaziyette olup olmaması durumundan, sorumlu olmadığımızı bildirir, ihaleye girilmeden önce aracın görülmesi hususunu tavsiye ederiz.

diyor notta, ona göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar