Kawasaki ninja 300

Arkadaşlar kawasaki ninja 300 için arka tekerlek kalinlastirmak istiyorum motora zararı veya yararı olurmu motor yapılı dursun istiyorum

Arka lastigi +2 ebada kadar buyutebilirsiniz ama sekil disinda hic bir artisi olmaz. Sadece daha fazla para verirsiniz.

Orn 140 arka belirlenmis bir motosiklete 180'e kadar tubeless lastik takabilirsiniz, yol tutusunuz cok sacmalamaz. Ama asla 140 gibi olmaz. Bunun disinda 180 de taksaniz mesela 140ta ne kadar yatabilirseniz o kadar yatabilirsiniz virajda. Motor sizin 180ligin tamamini yatmaniza izin vermez. Sonra kanka az yatmissin yaygaralarina madara olmayin.

Daha kalın tekerlek takma dostum. Neyse onu tak. Daha kalın tekerlek kısa bir süre sonra yumurtlama dediğimiz şeyi yapar. Bir Kawasaki kullanıcısı ve hayranı olarak sana şu kadarını söyleyeyim; sen bir kawasaki kullanıyorsun bu yüzden motorunda fantezi yapmana gerek yok ;) Sticker,kaplama farklı led sinyaller farklı grenaj tasarımları farklı farlar vs vs gibi çeşitli modifiye yöntemlerine yönelebilirsin eğer motorunu kişiselliştirmek sana özel birşeyler yapmak istiyorsan.. Onun haricinde motorun orjinali bozma derim hiçbirşekilde.. Bu teker olur, dişli olur, fren olur, amortisör olur vs bozma yani.. Kawasaki mühendisleri o motoru öyle çıkardılarsa vardır bi bildikleri emin ol ve unutma sen Kawasaki kullanıyorsun bu zaten 1. dereceden ayırt edici birşeydir güven bana ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamin nickinden belli zaten, kobra ayhan :queen:

Kalin lastigin yaninda abart egzoz ve xeon farlarina unutma ayhan.

Hr ne kadar göstergesı hala kamyon göstergesı gıbı olsada iyidir. Bence 130 ise 150 et fazla aşırıya kaçma . 1 2 beden büyüklükte bişi olmaz oda yeter zaten emin ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar