- Konu Yazar
herkese selamlar.oğlum için 250cc bir motosiklet almak istiyorum.suan ıcın 125cc bır alete bınıyor.aklımızda suzukı gsx 250r ve kawasakı 250sl var
her ıkı motoru da gıttık gorduk baktık.
ama karasız kaldık bu motorlar arasında
ben maxıscooter kullancıısyım ve bu tur r motorlar ne ılgı ne bılgı alanımda
ınternetten ınceledıgımde pek de fazla karsılastırma yok.gunahıyla sevabıyla bu ıkı motordan hangısını onerırısınız???
oglum her ıkısı ıcın de kararı bana bırakmıs durumda.
nınja daha agresıf ve daha serı bır aletmıs okudugum kadarıyla
suzukı de daha konforlu sehırıcıne uygun ve daha az yakıt tuketıyor yedek prcası kawasakıye gore daha uyugun
gonlum suzukı aklım kawasakıden yana ama ben de karar veremıyorum ve bır hafta dolmadan bu ısı sonlandırmam gerekıyor
yamaha r25 ve honda cbr250 tamamen dusuncemız dısında ve almayacagımız motorlar
bu ıtıbarla sadece belırttıgım kawasakı ve suzukı modellerı hakkında gorus ve bılgı paylasımında bulunabılırsenız cok sevınırım
her ıkı motoru da gıttık gorduk baktık.
ama karasız kaldık bu motorlar arasında
ben maxıscooter kullancıısyım ve bu tur r motorlar ne ılgı ne bılgı alanımda
ınternetten ınceledıgımde pek de fazla karsılastırma yok.gunahıyla sevabıyla bu ıkı motordan hangısını onerırısınız???
oglum her ıkısı ıcın de kararı bana bırakmıs durumda.
nınja daha agresıf ve daha serı bır aletmıs okudugum kadarıyla
suzukı de daha konforlu sehırıcıne uygun ve daha az yakıt tuketıyor yedek prcası kawasakıye gore daha uyugun
gonlum suzukı aklım kawasakıden yana ama ben de karar veremıyorum ve bır hafta dolmadan bu ısı sonlandırmam gerekıyor
yamaha r25 ve honda cbr250 tamamen dusuncemız dısında ve almayacagımız motorlar
bu ıtıbarla sadece belırttıgım kawasakı ve suzukı modellerı hakkında gorus ve bılgı paylasımında bulunabılırsenız cok sevınırım
Son düzenleme: