Merhaba hem ben motoru sıfır aldım, daha 345 km yapabilmişim, hala benzin ışığı yanmadı. Burda 200-250 km arası yazınca herkes, acaba göstergede mi problem var diye düşünmeye başlamıştım.Dün dayanamayıp depoyu açıp baktım, hala var biraz benzin bu mantıkla sanırım 400 ü bulucam full depo düşünülürse...(umudum o yönde) Tabi burda şöyle bir etken de var,motorda hiç modifikasyon yok şimdilik ve rodaj muhabbeti yüzünden 6000 deviri geçmemeye gayret ediyorum (neredeyse hiç geçmedim), genelde 4000 civarı vites değiştiriyorum.
Kitapçıkta 0-800km arası 4000-6000rpm, 800-1600km arası 6000-8000rpm de kullanın yazıyordu, buna uymaya gayret ediyorum.Naçizhane tavsiyem, yakıt tüketimi yüksek ve motoru yeni olan arkadaşlara denemelerini öneririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Bu arada bir de sorum var, 1 ay sonra bir aksilik olmazsa Amerikaya gitme durumum var, hazır gitmişken sakın kaçırma ordan şunu mutlaka al diyeceğiniz herhangi birşey var mıdır? Fikir ve önerilerinize açığım.
Teşekkürler.