Takıldıgım sey zavallı eski motorum oldu![]()
ekmek çıktııııııııııııı250cc kıyaslama videosu gelmiş (kullanıcı yorumları) ninjanın frenleri beklediklerinden zayıf çıkmış.. inandırıcı gelmedi onun dışında yorumlar makul, sizin takıldığınız bişey var mı videoda?
ninja hakkindaki yaptiklari ve katildigim tek yorum gostergeleri olduen azindan digital bir hiz gostergesi olsa bu yorumlardan siyrilirdi
ktm ye defalarca en pahali motor dediler ama neden anlamadim. fiyati zaten 5000 euro ninja 250 ile ayni fiyat..
En pahalı motor çünkü o kadar eksiğine rağmen hala ninja ile aynı fiyataz malzeme/çok para oranlamasında en pahalı motor
![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-karbon-119324194/pasif-ilan/#classifiedTitle
bu egzozu aldım ve bu gun taktırdım hıcte fena degıl bı akrepe yada yoşiye o kadar para vermeye degmez bence tabı yanlıs anlasılmasın onların kadar da olamaz baglantıyıda bayrampasada uzun arayışlar sonunda ısının ehlı bı egzozcu buldum özel ara boru yaptı bagladı teslım ettı memnunum tavsıye ederım =)
benim motorda önceki sahibinden kalma devil egzoz var. sesinden çok memnunum. en kısa sürede bi video çekip dinleteyim size..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
arkadaşlar jantlarımı boyatmayı dusunuyorum. ne renk gider sizce? (motor yeşil) benim aklımda yeşil zx6r larda gördüğüm altın sarısı var ama başka fikirlere de açıgım..
ninja diğer 250liklerden biraz daha fazla yakıyor ama sizin hesabınıza göre kmde 36 kr yakmış. normalde 20 25 kr arasıda ama eksozun kmde 10 kr arttıracak kadar bir etkisi olduğunu zannetmiyorum.1 depoyla gidilecek 300kilometreye ulaşabilmek için motoru neredeyse rodajdaymış gibi kullanmaya özen gösterdim, yine 220 kilometrede ışık yandı. Çok merak ediyorum bu normal midir, eksoz bu kadar fark ettirir mi yoksa motorda mı bir sorun var.
ninja diğer 250liklerden biraz daha fazla yakıyor ama sizin hesabınıza göre kmde 36 kr yakmış. normalde 20 25 kr arasıda ama eksozun kmde 10 kr arttıracak kadar bir etkisi olduğunu zannetmiyorum.
1 depoyla gidilecek 300kilometreye ulaşabilmek için motoru neredeyse rodajdaymış gibi kullanmaya özen gösterdim, yine 220 kilometrede ışık yandı. Çok merak ediyorum bu normal midir, eksoz bu kadar fark ettirir mi yoksa motorda mı bir sorun var.