Hepinize hayırlı geceler uzun süredir başlıkları kontrol edip bir karar verme aşamasındaydım birçok marka başlığını okudum kullanıcı görüşlerini inceledim ve Fuara biraz bilgi sahibi olarak gidip kafamdaki motorları detaylı inceledim ama fuarda Kawasaki stantı yoktu ve ben ninjayı hep belli markaların testlerinden takip etmeye başladım derken bugün işim gereği Tuzla tarafında bir toplantıya gittim ve yol kenarında Kawasakinin genel merkezi Z motoyu gördüm az ilerdede TSV markasının showromu gözüme çarptı derken tuzladabir çok farklı markayı satan büyük bir motor satıcısı olduğunu biliyordum toplantıyı oyalanmadan bitirip hemen turlamaya başladım ve ilk olarak tuzladaki büyük galeriye gittim amacım Hyosung GT250R fiyatı almak ve incelemekti ama malesef ellerinde bu model yoktu derken yeşil bir Ninja 250R gördüm ve motoru çıkarttırıp baya bir süre inceledim 2012 model olan bu motor sıfırdı ve 5000 fiyatı +500 tl de plaka masrafları vardı bugüne kadar baktığım motorlar SYM WOLF 250,Honda CBR 250,Hyosung GT250 R ve bugün itibariyle Ninja 250 oldu bu gözlemler sonunda SYM ve Honda tek silindirli olmalarından ve benim altımda biraz ufak kalmalarından elendiler kafamdan ve ben Ninjanın 2013 modeli getirte bilirmiyiz vs diye konuşurken aklıma Z motonun genel merkezini gördüğüm geldi ve direk oradan ayrılıp Zmotoya doğru yola çıktım yolumun üzerinde TSv yede uğrayıp görüntüde şık olan motorları inceleyip baktıktan sonra istersem test edebileceklerini söylediler ve ben dışarda duran motora bindim ve ilk turda indim motor hacim olafak yetmedi ve yetmiyceğide her halinden belli etti ve ben soluğu Z motoda aldım çok hoş karşıladılar ilgilendiler hatta ben geldiğimde Yeşilbir Ninjayı yeni sahibine ustası tarif ederek son kontrolleri yaparak teslim etti ve ben motoru daha bir merakla incelemeye başladım önümde çalışıyor ve sağı solu hakkında usta bilgi veriyordu bu gözlemden sonra içeri girdim ellerinde 2 yeşil ve 1 siyah Ninja vardı jelatinler üzerinde duruyordu daha oradada fiyat üzerine konuştuktan sonra sonra usta ile görüşmek istediğimi söyleyip motor üzerine kafamda olan soruları parça sıkıntısı söylentilerini ve servis imkanlarını konuştuk ve benim kafamdaki başka markalar içinde fikirler verdi sohbet bittikten sonra buradaki motorlar daha açılmadığı için ben soluğu direk Kızıltopraktaki mağazalarında aldımve işte siyah Ninja 250 galerideki ışıklar altında duruyordu neredeyse 1 saat inceledim ve tamamen içime sindi evet ben bunu almalıydım verilen fiyatlar hep aynıydı nakit indirimi asla yapılmadı kartlı alışverişte ise % 15 - %25 kartına göre vade farkı uygulanabileceği söylendi bende açıkçası bu durumu tuhaf karşıladım vade farkı yansıtmaları enteresandı ve hazır gelmişken diğer mağazalardanda aksesuar fiyatları aldım aksesuarlarda kask,mont,dizlik,eldiven ve ayakkabı ortalama 1100 -1300 arasında değişiyordu şöyle bir kısa hesapla 15.000 tl gibi bir fiyata ninja sahibi olabiliyorum,tabiki bu fiyatlara çıkınca daha büyük cc motorlar almak insanın kafasında uyanıyor:silent:
Sizden ricam şudur an itibatriyle 387 sayfadan oluşan bu başlığa tümünle göz gezdirmek çok zor Altın elbiseli adamın bölümlerinde ön ve arka amortisör sıkıntısından ve paslanma vs den bahsediliyor bu motorun kronik sıkıtısı nelerdir 2. elde fiyatlar sıfırına yakın neredeyse 2. el alsam nelere dikkat etmeliyim beni ne gibi süprizler bekler Ninja alma arifesinde olan bana bu konulardaki bilgi ve birikimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuz hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
Sizden ricam şudur an itibatriyle 387 sayfadan oluşan bu başlığa tümünle göz gezdirmek çok zor Altın elbiseli adamın bölümlerinde ön ve arka amortisör sıkıntısından ve paslanma vs den bahsediliyor bu motorun kronik sıkıtısı nelerdir 2. elde fiyatlar sıfırına yakın neredeyse 2. el alsam nelere dikkat etmeliyim beni ne gibi süprizler bekler Ninja alma arifesinde olan bana bu konulardaki bilgi ve birikimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuz hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.