ilgilenmedikleri konusunda sana kesinlikle katılıyorum :cat:
zaten ne ninja yı ne de r6 yı onlar bana değil ben onlardan satın aldım.
yukarda mustafa ustanın numarası var ara ve git yapamazsa bana haber ver gidip paranı geri alıcam söz.bilmiyorum orada bir eksiklik var tam çözemedim ama oradaki ustalar olsun aksi bülent abi olsun hepsi aslında iyi ama bi pokluk var çözemedim.servis kısmında ilgi alakada sorun yok işleri başından aşkın,ben ninja yı alırken dedim ki ben michelin power pure 2ct istiyorum almadan üzerindekileri sökün öyle teslim alıcam,bana dediler ki 160 lık lastik olmaz falan filan . ya dedim alın kardeşim parası ile değilmi olmazsada mal benim.yok abi almadılar.bende gittim buz motordan bastım canlıyı taktırdım.ama orada şu yok giydirmece.geçen bizim sitede bi kardeşim siyah ninja yı düşürmüş geldi abi bunu ne yapayim diye.dedi kılıçlı ya gittim 150 lira para istedi.karenaj a baktım tamam sürtmüş izi var plastik cıkmış ama 150 papellik te cezası yoktu.ya arkadaşlar sonuç olarak her motor sevis ve yedek parçacı diyor ki ;motor keyif işi kime ne kadar giydirebilrsem kar dır.değil işte.bana 1 kere giydirebilirsiniz ama bi daha asla.
onur ile ara konuş ben bu gece Mustafa usta ile görüştüm servis te onur duruyormuş artık.Bülent abinin oğlu.üjjj bejj.hemşerim.yeşil ninja gri r6 de o bilir beni

Güran orada helen.kafası çalışıyor.dönünce plakayı kesecek bana.ilgi alaka biraz eksik ama gördüğüm giydirme yok,izmir de olsam on numara ustam vardı o da bırakmış.yok abi usta yok servislerin hepsi pok.al geçen ejlover diyordi ki servise gittim motoru bile yıkamadılar.bu ne ilgisizliktir ki .sezon ya hepsi aynı telden çalıyorlar.elinden geliyorsa kendin yap derim kimseye minnet etme.sök tak parçala ha takıldın mı burdan sor olmadı ara gelir motor indiririm sana

Onur la konuş benim tavsiye ettiğimi söyle bin liradan bi krş fazla verme akrapovic için.ben o paraya aldım 1200 dü listesi hatta küsüratı da vardı.canlı masaya koydum aldım malı.
ama bak şunu da unutma;eğer motoruna uzun zaman binmeyi düşünüyorsan al,yoksa benim gibi bi ton masraf edersin motor ile gider.ama o paraya değer.keşke yoshimura olsa da alsanız.sadece o muhafaza için alın derim.ama TR de yok o lanet egzos.
maslak sanayide boşuna tırmalama ben çok aradım,ha var 2 kısımda Gülüm kebap var subaru nun karşısında arada suzuki servisi diye,hepsi aynı.ben gecen yıl gilerayı götürdüm inan kendim topladım motoru onun yaptıklarını sökerek.bahçelievler civarındaki pire yavrusuna zaten uğramayın.tıklar.neyse kapattık o konuyu açmayalım.halen sinirim geçmedi o kamil e.
sonuç olarak motor yedek parça işi yapan herkez biliyorki motor keyif işi.onlarda keyfine göre fiyat veriyorlar.iyi araştırıp bulmak gerek.ben feyizoğlundan rizoma elcik ve barends leri alıp daytona da taktırdım.kim işine geliyorsa oraya git.para senin keyif te .parası ile değilmi bu iş.salla gitsin.çarşamba TR olurum varsa benim yardımcı olacağım bir durum haber et ...metroda adamlarımız var hallllederiz