Sagolun yine ayni tarzda orjinal abartisiz modifikasyonla devam :thumleft:Arka fren ve disli dikkat cekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Motor cook guzel. Ninjda da sade mod. yapmistin o da sahane olmustu.
Orj. aynalar daha genis alan gosterir gibi geldi bana.
Bir dw plakanin kenarlarini kestirip yuvarlatsan app plaka riskine girmeden guzellesmis olur. Ne dersin?
Yukarda da yazdim abi simdilik vazgectim gibiejlover
plaka işini bende düşündüm ama önce ben kestirip yapacağım benim ustalardan biri plakanı ben kesip yapacağım dedi ,bir aprilla ya yapmış güzel oldu dedi görmedim ama güveniyorum.ama istersen istanbul ümraniye de bir yer buldum 50 papel demişti,fakat sonuçta risk,özellikle de senin için,Ankara da polisin işi gücü yok adam arıyor.istanbul kim kime dum duma beni en son 2008 de kuşadasında durdurmuştu polis.onda da başkasının ehliyetini vermiştim kask ı cıkarmadan, bir sey demedi yürüdüm gittim.daha da soran olmadı istanbul da.ama durum senin için biraz daha riskli,ben bi yaptırayım bakarız olmadı sana da bana da yaptırır yollarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
maşallah dedik ya,illa durumun şeklini tam açıklamalı söylemeseydin ....TAM arka diyon yani ,o zaman tam arkadan bi resim bekliyoz,daha iyi nasılmış görelim :thumleft:
Hocam oncelikle oktav degil oktan :wiinkk:Dün benzin alırken pompacı 95 mi 98 mi olsun dedi,bende hangisi iyi ise ondan olsun dedimKullanım kitapçığında ve forumda kaç oktav kullanacağımıza raslayamadım sizce hangisini kullanmalıyız?
yorumlarınız??
Dün benzin alırken pompacı 95 mi 98 mi olsun dedi,bende hangisi iyi ise ondan olsun dedimKullanım kitapçığında ve forumda kaç oktav kullanacağımıza raslayamadım sizce hangisini kullanmalıyız?
yorumlarınız??
Teşekkürler EjloverOktav oktan ne farkeder bozmasan olmuyomuydu yani hehe
)bak dreamkiler e malzeme çıktı hemen nasıl dalga geçiyo
Bu arada R1 in fotoğraflarına baktım elcikler aynalar on numara olmuş güle güle güle kullan, sen bu işi biliyosunFotoğraflarda SLR makineyle çekilmiş Nikon mu?
Burda yabanci yok en azindan, sonra pompaci bi sey der falan onlemimizi alalim :thumleft: Bakalim siradaki modifikasyonlarla umarim cok civimaz goruntu. Sari tehlikeli bi renkmis onu anladim
Makina Canon 5D Mark ii bu arada :cat:
Ucundan kestiriim diyince :mrgreen: TamamdirEjlover.
app plakalari ist umraniye de imal ediyorlar ben yerini buldum adamla da konustum bakirkoy ve ankara ya gonderiyor,istersen burda gelip bakarsin istedigini yapariz demisti,tamam gelip bakarsam daha iyi olur dedim oylece kaldi konu.
ben bi ucundan kestireyim gosteririm size,bakar begenirseniz sizde kestirin gitsin...(yanlis anlasilma olmasin,plaka plaka)
![]()
Oynat Uğurcum, anladın sen onu:wiinkk:
http://www.fullthrottlepowersports.com.au/system/product/pic2/0000/0627/2009_Yam_R1_SO-l_angle.jpg
Oynat Uğurcum, anladın sen onu:wiinkk:
http://www.fullthrottlepowersports.com.au/system/product/pic2/0000/0627/2009_Yam_R1_SO-l_angle.jpg
Cok sagol Onur, daha da iyileri sizlerin olsunUgur motor cok guzel olmus, nazar degmesinegzos sipariside verdin mi ?
ankaradan istanbula tasindik, ben motoru sattim ama fulyaninki duruyor. Belki bu haftasonu getiricez istanbula motoruda. İstanbuldaki İlerleyen bulusmalara katilabiliriz o zmn.
Hayirli olsun :thumleft: Yalniz motorlara kasko yapmamak icin firmalar cok yuksek fiyat veriyorlar. 2,000TL'nin altina yapabilmeniz zor gibi biraz..selamlar herkese.. dün 0 bir ninja 250 aldım ve kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorumtecrübeli arkadaşlarında bir tavsiyesine ihtiyacım var. öncelikle kasko yaptırmak istiyorum çünkü her sabah acaba kapının önünden yürüttülermi motorumu diye stresli bir şekilde uyanmak istemiyorum
ufak bir ön araştırma yaptım, çoğu firma 250 cc ve üstüne kapali bir yerde kilit altında olması şartı olmaksızın çalıntıya karşı kasko yapıyor. yarın ruhsatı alacağım ve büyük ihtimal 248 yada 249 cc yazacak ruhsatta. yani bu ninjanın muhakkak kilit altında bulunması şartınımı gerektirecek? yoksa bu şartı duruma göre 1-2 cc için değiştirebilen yada ek teminat şeklinde poliçeye ekleyebilen şirketler varmı? çünkü yaz dönemi boyunca motoru kapalı kilit altında tutabileceğim bir yer yok malesef :/ kısacası bir kasko şirketi önerisinde bulunabilirseniz çok makbule geçer
teşekkürler
selamlar herkese.. dün 0 bir ninja 250 aldım ve kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorumtecrübeli arkadaşlarında bir tavsiyesine ihtiyacım var. öncelikle kasko yaptırmak istiyorum çünkü her sabah acaba kapının önünden yürüttülermi motorumu diye stresli bir şekilde uyanmak istemiyorum
ufak bir ön araştırma yaptım, çoğu firma 250 cc ve üstüne kapali bir yerde kilit altında olması şartı olmaksızın çalıntıya karşı kasko yapıyor. yarın ruhsatı alacağım ve büyük ihtimal 248 yada 249 cc yazacak ruhsatta. yani bu ninjanın muhakkak kilit altında bulunması şartınımı gerektirecek? yoksa bu şartı duruma göre 1-2 cc için değiştirebilen yada ek teminat şeklinde poliçeye ekleyebilen şirketler varmı? çünkü yaz dönemi boyunca motoru kapalı kilit altında tutabileceğim bir yer yok malesef :/ kısacası bir kasko şirketi önerisinde bulunabilirseniz çok makbule geçer
teşekkürler
ewet akrep var.benim kız o. videoyu koyacm kısmetse bu aksam sesinide duyarsın.
Cok sagol Onur, daha da iyileri sizlerin olsunSen yenisini dusunuyor musun? Istanbul'da daha bi sart motor sanki :cat:
Yok eksozu seneye yaparim, ondan sonra beyinin de degismesi lazim, o degismisken disli ve hava filtresini de yapiim diyorum. Sirf eksoz sistemi $3,000 civari :salut: Su an butce dip yapmis vaziyette :mrgreen:
Hayirli olsun :thumleft: Yalniz motorlara kasko yapmamak icin firmalar cok yuksek fiyat veriyorlar. 2,000TL'nin altina yapabilmeniz zor gibi biraz..
Bu sezon düşünmüyorum aslında, evlilik telaşı flnda benim bütçemi zorladı
şimdilik bi ninja var zaten onunla idare ederiz, artçılı şekilde.
bir dahaki sezon için sarı versys olabilir belki bilemiyorum.
hayırlı olsun arkadasım tekerin düz bassın.:thumleft:
en iyi fiyatlar ergo da; 1900 fiyat vermşti ninja ya,r6 için 7400 dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
yaz var kış var diyon galiba bu kaçıncı akşam oldu !

selamlar herkese.. dün 0 bir ninja 250 aldım ve kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorumtecrübeli arkadaşlarında bir tavsiyesine ihtiyacım var. öncelikle kasko yaptırmak istiyorum çünkü her sabah acaba kapının önünden yürüttülermi motorumu diye stresli bir şekilde uyanmak istemiyorum
teşekkürler
ibom paşam bir link versene dediğin seyi tam anlayamadım![]()