Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

girme kanıma ,zaten resimleri gösterdim hatuna a yol yapıyorum burda .çaktırma:pl:

Allah kaza bela vermesin dostum. makina on numara,süpper ötesi. zati yamaha hep hayalimdir. Darısı başıma inşallah. sezon sonu ekonomiyi ayarlarsam yamahadaş olcas. Tekerin düz bassın ejo.

E_N

kazasız belasız kullanmanı temenni ediyorum . artık forumada girmessin ben olsam girmem, napcan ninja kullanan adamları:)

Aynen vites düşürmeye tırsıyorum yemin ederim,bide özellikle virajlı yokuşlarda arka tekerle ayrı ayrı yerlere gidiyoruz:),üzerinde standart lastikleri var alışırmı dersiniz?yoksa değiştiryimmi lastikleri??

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

ejlover hayırlı uğurlu olsun ninja kardeşlerini unutma:)) tekerin düz bassın:rendeer:

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
yirim ben bu makineyi

Cok sagolun Hocam. Buyrun beraber goturelim :thumleft:

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Aynen vites düşürmeye tırsıyorum yemin ederim,bide özellikle virajlı yokuşlarda arka tekerle ayrı ayrı yerlere gidiyoruz:),üzerinde standart lastikleri var alışırmı dersiniz?yoksa değiştiryimmi lastikleri??

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

ejlover hayırlı uğurlu olsun ninja kardeşlerini unutma:)) tekerin düz bassın:rendeer:

Sagol abi :cat: Amin, cumlemizin.

kazasız belasız kullanmanı temenni ediyorum . artık forumada girmessin ben olsam girmem, napcan ninja kullanan adamları:)

Cok tesekkurler :) Olur mu canim motorlar degisir, dostluklar baki kalir :thumleft:

motor araçtır dostuklara, motorun cc sine göre değildir bu işler.adamın cc sine göredir.
ışıklarda tanımasan bile selam vermektir,yol kenarında duran bir motor görsen gidip "bir sorun var mı yardım gerek mi?" demektir.

bence bu :wiinkk:

motor araçtır dostuklara, motorun cc sine göre değildir bu işler.adamın cc sine göredir.
ışıklarda tanımasan bile selam vermektir,yol kenarında duran bir motor görsen gidip "bir sorun var mı yardım gerek mi?" demektir.

bence bu :wiinkk:

Daha ne olsun :cat:

Ejlover,harika bişey bu dostum.Allah nazarlardan kazalardan korusun kazasız belasız güle güle binersin inşallah

Gözün aydın Uğur Hocam, sonunda gelmiş.
Kazasız belasız güle güle kullan :thumleft:
Maşallah diyelim de kimsenin nazarı değmesin :)

Saka bir yana sifir r6 yi ilk aldigim gunki heyecani yasadim sayende.gece uyku tutmamis gece 4 te kalkip turlamistim cesme yapip gelmistim,bence gece bi volta gider soyle aheste aheste kizikaya dogru.
rodaj icin senin bi istanbula gelip donmen gerek,biz Ankara ya gidiyoz sende bu tarafa sur makineyi,karsilarim ben seni kopru de :)
Masallah tuu tuuu tuuuu.benim nazarim degmez artik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

bu da bi anı benden olsun

Uploaded with ImageShack.us

Gözün aydın Uğur Hocam, sonunda gelmiş.
Kazasız belasız güle güle kullan :thumleft:
Maşallah diyelim de kimsenin nazarı değmesin :)
Cok sagol Kadir. Guzel nokta :cat:

Saka bir yana sifir r6 yi ilk aldigim gunki heyecani yasadim sayende.gece uyku tutmamis gece 4 te kalkip turlamistim cesme yapip gelmistim,bence gece bi volta gider soyle aheste aheste kizikaya dogru.
rodaj icin senin bi istanbula gelip donmen gerek,biz Ankara ya gidiyoz sende bu tarafa sur makineyi,karsilarim ben seni kopru de :)
Masallah tuu tuuu tuuuu.benim nazarim degmez artik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

bu da bi anı benden olsun
[url]http://img52.imageshack.us/img52/3963/27070391565696584707729.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us
: )))) Su plaka ruhsat bi ciksin da once. Her yan tretuar calismasi tek seride inmis durumda zaten, bi cevirme olsa kacacak yer yok :santa:

sunger suyla temizlenmez, bir solvent kullanman gerekir, en son suyla durulama yapabilirsin.
tamamen kurumaya birakildiktan sonra fazla ya da eksik olmadan hava filtresi yagiyiyla yaglanmalidir.wd40 olmaz.
bu bilgiler servis kitabinda var.kitap ingilizcedir, ingilizcen yeterli olmasa bile pek cok seyi anlayabilirsin.

suyla temizlenmediğinden eminmisin?yoksa ninja 250R ın servis manueline dayanarak mı temizlenmez dedin?bazı manuellerde su ve sabunla yıkayın yazıyor bazılarında başka birşey,ninjanınkine bakmadım demek ki solventle yazıyormuş dediğne göre, filtre temizleme spreyleri var onlarlada yapılabiliyor,balata spreyi ilede temizlenebiliyor,yağı var onuda sıkabilirsin ama bu demek değil ki WD-40 olmaz. bence körü körüne yorum yapıyorsun tek bir servis manueline bakıp bukadar keskin yorumlar yapman doğru değil. benim amacım insanlara faydası olur belki diye bilgi paylaşımı yapmak,alternatifler sunmak.

Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!

Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı :)

Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!

Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı :)
Çok sağol abi :cat: Plaka gelsin de bi sigortayı falan yapıp çıkıcam yola artık soluğu nerde alırım bilemiyorum :cherry:

Uğur hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle bin inşallah. Top speed videolarini bekliyoruz :)
Teşekkürler :flower:

Bende sıfır beyaz renk arıyorum ama yok, malesef ikinci el fiyatları sıfır fiyatına nerdeyse yakın :) Arada kaldım. Sıfır beyaz satan bir yer biliyormusunuz ? Elinde kalmışta 2011 sıfır olan bir modelde olabilir. Tabi 2012 fiyatına göre değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar