çok tşkler ejlover. yalnız pek ninjacı göremiyorum forumda. şöyle 20-25 ninja toplansaydıkta inseydik florya sahilinden bebek'e kadar)
teşekkürler. Allah Ninja 250r'ı olmayanlara nasip etsin![]()
Arkadaşlar çok özür diliyorum CBR250 forumuna yazdım sanıyorum
Mesajımı ararken burada görünce şaşırdım. Tekrar özür dilerim.
merhaba arkadaslar bende geçen hafta ninja 250r aldım siyah renk. motorsikletten gayet memnunum yakıt olarak bişey diyemiyorum çünkü depoyu fulledim 270 km oldu henuz ışık yanmadı. yani bir arkadaşın "bir depoyla 220 km gidiyor" tezi böylece çürümüş oldu. rodajda olduğu için basmıyorum ikinci bir kişiyi bindirmiyorum cbr250'nin yanında çok daha güzel ve gösterişli kalıyor cbr250ciler kusura bakmasın. henuz bir kapışma olmadı gerçi olsada yapmamNinja 250r şuan rodajda. motorsiklet gitmiyor diyenler var 250cc ancak bu kadar gider 200 km/h yapan 250cc motorsiklet gösterin de ondan alalım bizde. bir sorum olacak ilk 1000 km bakımı aşağı yukarı how much tutar.
AMİN İNŞ.teşekkürler. Allah Ninja 250r'ı olmayanlara nasip etsin![]()
Arkadaşlar çok özür diliyorum CBR250 forumuna yazdım sanıyorum
Mesajımı ararken burada görünce şaşırdım. Tekrar özür dilerim.
cbr ın deposu 13 litre ama hocamolsun hocam 250cc kardeşliği değilmi aslolan!! burda da yazmıs bulundun bizde sizin makinaların bizimkilerden cok daha az yakmadıgını öğrenmiş olduk bahane ile![]()
Arkadaslar lastik onerisine ihtiyacim var.
Pirelli Sport Demon?
Michelin Pilot Activ?
ben kullandım cbr,ön tarafı biraz daha kısa ve küçük geldi oturuş pozisyonu olarak fark yok,ben ninjanın hayvani göstergesine alıştığım için cbrın göstergesi küçük gelmişti,vites geçişleri ninjadan daha sessiz ve rahat geldi bana göre,cbr da 6 binden sonra olan titreşim biraz rahatsız etti ninja o titreşime daha geç giriyor, cbr kalkışlarda ve son süratte biraz geride kalıyor bunun dışında daha az yaktığını söylememe gerek yoktur heralde
![]()
cbr ın deposu 13 litre ama hocam![]()
tam aksine kalkışlarda daha iyi olduğunu sölememe gerek yok heralde sen binerken bizde ordaydık efe ! son hızlarda ve 120den sonra hyo ve ninjanın gerisinde kalıyorben kullandım cbr,ön tarafı biraz daha kısa ve küçük geldi oturuş pozisyonu olarak fark yok,ben ninjanın hayvani göstergesine alıştığım için cbrın göstergesi küçük gelmişti,vites geçişleri ninjadan daha sessiz ve rahat geldi bana göre,cbr da 6 binden sonra olan titreşim biraz rahatsız etti ninja o titreşime daha geç giriyor, cbr kalkışlarda ve son süratte biraz geride kalıyor bunun dışında daha az yaktığını söylememe gerek yoktur heralde
![]()