çok saçma bir soru olacak ama, kill switch yüzünden olabilir mi?
yanlışlıkla off durumda bırakmış olabilir misin?
Darısı başınıza
[url]http://img192.imageshack.us/img192/5041/050420125015.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
[url]http://img26.imageshack.us/img26/1058/050420125016.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
ccman hasta oldum dostum çamurluklarına. geçen hafta sonu bende yaptırıyodum,fakat tekerleri bekliyorum.yeni lastiklerimi alayım lastik yanaklarına göre yaptırcam. ---
dream kardeş, bana uyar toplanalım gidelim.kahvaltı yapalım birkaç motorsiklet toplanabilirsek.gerekli çoğunluğu sağlayamazsak sen kız arkadasınla yalnız gidersin orda buluşuruz enolmadı.
cc şimdi dikkat ettimde sinyaller yere mi bakıyo senin? görünme olayını minimuma indirmişin gibi. yoksa ayarlıycanmı yukarıya?
Bu bir arıza değil. Aslında kulanım hatasından kaynaklanan bir durum. Aynı şey benim de başıma gelmişti.
otomatik jikle takılı kalıyor. düzelsin diye gaz veriyorsun bu sefer devir 8 binlere çıkıyor ve inmiyor. motoru kapatıp açıyosun düzeliyor vs vs..
bende de 1 - 2 defa olmuştu.
jikle devredeyken motor sürmemen lazım ya da motor çalıştıktan sonra en az 1 - 2dk çalışıp ısınmasını bekleyip, sonra sürüşe geçmek gerekiyor.
tek çözüm budur.
ayrıca ilk çalıştırma anında elcik ile gaz vermene gerek yok, sadece marşa bas. motor zaten elcik ile ilk anda kendiliğinden otomatik olarak gaz veriyor (elini elciğin üzerine koymana bile gerek yok).
gaz kelebeğine yada rolanti ayarına dokunma. bir süre yukarıda bahsettiğim gibi yap. sorun olmayacaktır.
eğer motor iyice ısınmadan rolanti ayarı yaparsan otomatik jikle devreden çıktığı anda motorun sürekli stop etmeye başlayacaktır.
rolanti ayarını motor en az 20 - 30dk boyunca çalışıp ideal çalışma sıcaklığına ulaştığında yapmalısın.
Hocam motorda egsoz ve/veya hava filtresi var mi? Varsa o yuzden yapiyor bunu cunku bizim motorlar.
Overcloud'un soyledigi gibi motor tam isinmadan gaz vermezseniz bir sorun olmaz.
Yapilan modifikasyonlar sensorlerdeki olcum degerini degistiriyor. Gaz verdiginiz anda da otomatik jikle hepten sapitiyor.
aslında evet modifikasyon var two brothers slip on egzost var. biraz düşününce evet egzostu değiştirdikten sonra olmaya başladı. (tam emin değilim ama)
çok teşekkür ederim yardımlarınız için...
---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:53 ----------
two brothers slip on egzost taktırmmıştım. extra bir ayar gerekiyor mu? sadece susturucu kısmı değiştirildi.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...7846525798_741565797_9301741_1635753298_n.jpg
Arkadaşlar plakalığı iptal edip kuyruk altından çift egsoz yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz.
Vuuuuusuper olmus kardesim allah kazadan beladan nazardan korusun..
ccman hasta oldum dostum çamurluklarına. geçen hafta sonu bende yaptırıyodum,fakat tekerleri bekliyorum.yeni lastiklerimi alayım lastik yanaklarına göre yaptırcam. ---
cc şimdi dikkat ettimde sinyaller yere mi bakıyo senin? görünme olayını minimuma indirmişin gibi. yoksa ayarlıycanmı yukarıya?
ccman arka teker kaclıktı dostum problem yasadınmı extra bır modıfıyeye gerek kaldı mı takarken
Geniş taban lastik alacak arkadaşlar jantı değiştirmezseniz hiçbir anlamı olmaz. Aksi taktirde lastik öyle cuk diye oturmuyor, içe doğru kıvrılıyor daha bombe bir hal alıyor ve motosikletin viraj davranışını değiştiriyor.. Ayrıca görsel olarak da kendini belli edemiyor bu yüzden, yine eski lastik abatlarında görünüyor. Benim arka 160 idi 180 taktırdım sonradan pişman oldum. Orjinal jantınızla lastiğin en fazla 1cm genişini takın fikrimce. Aranızdan birisi 150 veya 160 yanaklı motosikletin jantını da alarak değişim yaparsa ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Arkdslar bana acil orjnal lastiklere on arka kac hava vuruyosunuz soliyeblrmsnz cnku on lastigmbrz inik gelmis sanirsam ustnde 36 yazio ama anliamamdm
cc michlean takmış,biri pirelli dimond ,arkadaslarda metzeller tak diyor. çok kararsız kaldım yaaa. bu hafta da lastik işini halletmeyi düşünüyodum. Arkadaslar destek verin lütfen her türlü önerilere açığım. CCman dostum kaç para verdin dubleks lastiklerine ? birde şunu merak ediyorum arkadaslar; dubleks lastik daha mı iyi tutunuyor yola yoksa daha mı zor patlıyor?yada herikisimi ?