6000 7000 deviri gecme ani ivmelenmeden uzak dur ona 600 cc ss muamelesi yapma o az yakar merak etme
)
arkadarşlar ben ninjamı 2 ay önce aldım şuan 5000 kmdeyim ama nedense motorum tek kişide olsa iki kişide olsa 140 km hızı geçmiyor sadece bir kez otobanda meyilli yolda 160 km görebildim bidaha hiç 140 145 km hızı geçemedim sizce bu normalmi arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
eğer bana sölediğin gibi düşük devir kullanıyosan paso ondanda olabilir max torkuna yakın devirlerde vites attır hata biraz üstünde normal zamanlardayakıtı hesaplamadım ama habire benzin alıyorum bende,banada fazla yakıyor gibi geldi,ama ben ninja alalı bin km oldu belki hala alışamamışımdır gereğinden fazla devirli kullanıyor olabilirim,sorun benden kaynaklı olabilir dimi
arkadarşlar ben ninjamı 2 ay önce aldım şuan 5000 kmdeyim ama nedense motorum tek kişide olsa iki kişide olsa 140 km hızı geçmiyor sadece bir kez otobanda meyilli yolda 160 km görebildim bidaha hiç 140 145 km hızı geçemedim sizce bu normalmi arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
karbon fiber kaplamaya gitmeden önce ...
[url]http://img85.imageshack.us/img85/527/kkekmece2012032700442.th.jpg[/URL]
arkadaşlar,
ninja 250r kaç litre yağ alıyor ? servise giderken yanıma kaç lt alayım. (madeni yağişi yaptığımdan dolayı kendi ağımı götürcemde)
hayırlıolsun k.tiger
Arkadaşlar shoei-xspirit-XL marka - model -beden , 3ay sadece balaklava ile kullanılmış kaskımı satıyorum. Yeni motorda çok yatıldığı için gözümün önüne düşüyor. Bir iki ufak çizikten başka bir hatası yok tertemiz ve sorunsuz, çok şık 1000 tl ye aldım 750 ye vereceğim(400 km kullanıldı). Resmi:
http://g1203.hizliresim.com/v/t/3ud57.jpg
Değerli arkadaşlar bende 2012 Ninjamı almış bulunuyorum şuan rodaj aşamasındayım uzun zamandır değerli tecrubelerinizi takip ediyorum herkese iyi sürüşler diliyorum Saygılar..