Amin diyelim :mrgreen: Motorda sadece egzost değişikliği ile sınırlı değil yapılabilecekler, çok çok güzel şeyler yapılabiliyor.
Mutlaka egsozla sınırlı değil, sinyaller, elcikler,selesi vs vs.. Harika tasarımlar ortaya çıkabiliyor ki tamamen kendi araştırmalarınızla oluşturduğunuz bi tasarım dahada mest ediyor insanı! Tabi bunlar görüntü olarak motor gücü apayrı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------
merhaba ben hyosung gt250r kullanicisiyim. su an motorumu satiyorum, aklimda cbr 600f var ama arkadaslarim hem fazla seri bir motor oldugunu hemde uni. de ogrenci oldugum icin masraflarinin beni zorlayacagini soylediler. ss tarzinda da 250 cc de pek bi sans yok honda 250r kullandim motor guzel ama isteklerimi karsilamiyor. dun aksamdan beridirninja bakiyorum ama ikinci el piyasasi cok az ve satanlar da sifir fiyatina yakin para istiyorlar. size hem fiyat hakkindaki fikir goruslerinizi yada sizin ne kadara aldiginizi ve eger aranizda hyosung da kullanan olduysa ikisininin olumlu-olumsuz yonlerini kiyaslamasini isteyecegim. bi bakarsiniz bi anda hyo yu sattim ninja yi aldim deyip katilirim araniza
simdiden cok tesekkurler..
600F harika makina ama bi öğrenci için bence de masraflı, 4 silindir sonuçta, herşeyden önce yakıtı zorlayabilir masraf olarak.. honda 250 tek silindir olduğu için ve kesiciye yanlış hatırlamıyorsam 10250 devirde girdiği için,vibrasyonu da fazla olacağından performansı ve sürüşü beğenmeyebilirsiniz.. ancak ninja isteklerinizi karşılar diye düşünüyorum.. Eğer kullanmak gibi bi şansınız varsa deneyin derim..