Ben alınca sıyah ıstıyorum beyaz aalırrsam kıyafeet ve kask renk sorrun yesıldende hooslanmadım ne derrssııınız sıyah ıcın 0aalıccam
Yeşiller içinde bir gün...
Selam Ninjalar,
Şehrin gürültüsünden, stresinden kurtulmak için bu hafta Ağva'ya doğru gaz açıyoruz. Sabah kahvaltısını Ağva da birlikte yapıp, Ağvayı keşfe çıkacağız. Günün ilerleyen saatlerinde orman yolundan Şileye doğru yola devam edip, Şile de ağlayan kayalara gidiyoruz. Turumuzu yorgunluk çayımız/kahvemizi içerek tamamlayarak eve doğru yola çıkacağız.
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Avrupa yakası : 08:45-09:00 Boğaziçi Köprüsü gişeleri geçmeden sağ taraf,
Anadolu yakası : 09:00-09:30 Capitol AVM önü
Saat 09:30 da teker döner....
Ninja 250R - İstanbul
beyler motosiklet almak için istanbul motora gittim kızıltopraktakine adamların umrunda değil böyle bi havalar bi umursamazlıklar alıcaksan ugrastırma bizi al almıycaksan ne geldin gibisindendi bukadarıylada bitmedi neyse anlastık ödemeyi yaptım herşey bitti
plakanın çıkmasının uzun sürebilicegini söylediler 2 3 günlük iş 1 hafta oldu hala bitmedi en sonunda biraz üstlerine gittik plakanın işlemlerini daha başlatmamışlar faturayı kesmemişler
bizi oyalıyorlar biz üstlerine gidince 3 gün sonra plaka geldi falan internette 3 5 yorum görmüştüm orayla ilgili ama dikkate almamıştım gercekten öyleymiş çok sinirlenmiştim ne düşündüklerimi buraya yazamıycam siz anladınız zaten
istanbulda 1 tane bile kalsa alıcagınız motordann ordan almayın
Arkadaşlar bende artık siyah bir ninja 250 sahibiyim :queen: Aylardır honda için beklemiştim ama baktım olacak gibi değil ninjaya dönüş yaptım.. Bu hafta eğitimimi tamamlıyorum, haftaya trafiğe çıkmayı planlıyorum inşallah![]()
Selam Ninjalar,
Şehrin gürültüsünden, stresinden kurtulmak için bu hafta Ağva'ya doğru gaz açıyoruz. Sabah kahvaltısını Ağva da birlikte yapıp, Ağvayı keşfe çıkacağız. Günün ilerleyen saatlerinde orman yolundan Şileye doğru yola devam edip, Şile de ağlayan kayalara gidiyoruz. Turumuzu yorgunluk çayımız/kahvemizi içerek tamamlayarak eve doğru yola çıkacağız.
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Ninja 250R - İstanbul
Eyw kanka ybr yerıne cbf al oda candırya da cbr ?
Lazer ve ls2 kask alıcam 2tane alıcam ıyımıdr bılgısı olann ?
Ben de yeni UVEX Carbon Onyx aldım... Hafifliğinden dolayı. Ama yorum yazacak kadar uzun test etmedim.
Renk olarak bayilerin elinde genelde Siyah ve Beyaz var. Yeşil sadece İstanbul Motor'da ve Antalya bayisinde kalmıştı. Z-Moto bana bundan sonra yeşil gelmeyecek demişti ama sonra Overcloud'a geleceğini söylemişler. Ama web sayfasından yeşil renk opsiyonunu kaldırmışlar.
Sonuç olarak siyah ve beyaz alternatifleri birçok bayide var. Mesela İzmir Göçmen Motor beyazı için bana 10.850.-TL fiyat verdi, hem de 400km. mesafeye kargo dahil fiyatı. Bursa bayisi siyah için 10.750 fiyat verdi.
İkinci el fiyatları ciddi yüksek seyrediyor. Seçimden sonra istikrar olur da Euro şöyle 2'lere doğru gerilerse piyasa karışır.
Arkadaşlar bende artık siyah bir ninja 250 sahibiyim :queen: Aylardır honda için beklemiştim ama baktım olacak gibi değil ninjaya dönüş yaptım.. Bu hafta eğitimimi tamamlıyorum, haftaya trafiğe çıkmayı planlıyorum inşallah![]()
Selam Ninjalar,
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Ninja 250R - İstanbul
bende ordayım inşallah
ben dijital sevmiyorum yaa,abi kadranlı olcak devir göstergesiyle birlikte km saati de inecek kalkıcak :cherry: ver coşkuyu:queen:
Ben de yeni UVEX Carbon Onyx aldım... Hafifliğinden dolayı. Ama yorum yazacak kadar uzun test etmedim.
Hayırlı olsun kuzen84, kazasız belasız sürüşler dilerim...
Çok memnun kalacağın bir kask olacaktır. 950gr en hafif kasklardan biri. Ninja İstanbul grubumuzda bir arkadaşımızda vardı çok memnundu. Siyah vizör almadıysan almanı tavsiye ederim. Güle güle kullanman dileğimle...