off bi motor bulamadım . sahibinden.com a hala motorsiklet düşmedi
Şuan sahibinden.com daki ilanların çoğu değerinin üzerinde istiyor bence.
2-3 ay önce fiyatlar çok daha iyiydi.
CBR 250 nin piyasaya çıkmasının gecikmesi, ( Honda'nın beceriksizliği) Ninjanın piyasasını yükseltti.
En mantıklı ilan bence bu ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-250r-48799235/detay/
Şuan sahibinden.com daki ilanların çoğu değerinin üzerinde istiyor bence.
2-3 ay önce fiyatlar çok daha iyiydi.
CBR 250 nin piyasaya çıkmasının gecikmesi, ( Honda'nın beceriksizliği) Ninjanın piyasasını yükseltti.
En mantıklı ilan bence bu ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-250r-48799235/detay/
sahibindende birsürü motor var,sen nasıl bi motor düşmesini bekliyosun :cherry:
1000 km bakım kaç liradır bilgisi olan var mı arkadaşlar?
100 tl istanbulda
bugun ellerimle osram night brakerimi takmışım bakalım şimdi gece nasıl olcak aydınlatma çok merak etmişim bakalım
En kısa sürede Ninja sahibi olmaya çalışıyorum. Tam bir acemiyim ve ilk motorum olacak. Tecrübeli arkadaşlardan 125'lik ile başlamamı önerenler oldu ama Ninja'ya çok ısındım. Kimisi de Ninja'nın iyi bir başlangıç olacağını söylüyor.
Özellikle yeşil istiyorum ama bulamazsam diğer renkleri de değerlendireceğim. Pek fazla ikinci el yok, olanların fiyatları da sıfır alayım daha iyi dedirtiyor. Bu arada Z-Moto artık yeşil gelmeyeceğini söyledi. Sadece bayilerin elindekiler kalmış.
Sizce acemi için bu motor fazla mı güçlü olur?
En kısa sürede Ninja sahibi olmaya çalışıyorum. Tam bir acemiyim ve ilk motorum olacak. Tecrübeli arkadaşlardan 125'lik ile başlamamı önerenler oldu ama Ninja'ya çok ısındım. Kimisi de Ninja'nın iyi bir başlangıç olacağını söylüyor.
Özellikle yeşil istiyorum ama bulamazsam diğer renkleri de değerlendireceğim. Pek fazla ikinci el yok, olanların fiyatları da sıfır alayım daha iyi dedirtiyor. Bu arada Z-Moto artık yeşil gelmeyeceğini söyledi. Sadece bayilerin elindekiler kalmış.
Sizce acemi için bu motor fazla mı güçlü olur?