Arkadaşlar merhaba,
Grup şuanda gezide sanırm katılmak çok istedim ama izmirdeyim ne yazık ki..
Bir sorum olcak motorla ilgili, şuanda 300km de motor ve rodaj için tekirdağ şarkoye gitmeyi planlıyorum yalnız artçılı seyahat yapmam bir sıkıntı yaratır mı? uzun yol ve sonucta benden daha agır toplamda 140-150 kilo oluruz sanırm.. bu konuda bir ikri olan varmı? hani pek iyi olmaz şeklinde vs..
Birde motor ısındığı zaman stop ettirdiğimde egsozdan tık tık tık diye çok az zor farkedilen bir ses gliyor motor soguyana kadar neden olabilir acaba? Teşekkürler iyi günler dilerim.
Arkadaşlar merhaba,
Grup şuanda gezide sanırm katılmak çok istedim ama izmirdeyim ne yazık ki..
Bir sorum olcak motorla ilgili, şuanda 300km de motor ve rodaj için tekirdağ şarkoye gitmeyi planlıyorum yalnız artçılı seyahat yapmam bir sıkıntı yaratır mı? uzun yol ve sonucta benden daha agır toplamda 140-150 kilo oluruz sanırm.. bu konuda bir ikri olan varmı? hani pek iyi olmaz şeklinde vs..
Birde motor ısındığı zaman stop ettirdiğimde egsozdan tık tık tık diye çok az zor farkedilen bir ses gliyor motor soguyana kadar neden olabilir acaba? Teşekkürler iyi günler dilerim.
tiner kullanma.. bulaşık detarjanıyla bile iyice temizlesen yeterli olur. zaten önemli olan yağlı, tozlu bir yüzey olamaması.
Aramıza hoş geldin ömer.
Galatasaray Uni'nin önüne park edilen siyah Ninja'ların sahipleri burada mı?
tiner kullanma.. bulaşık detarjanıyla bile iyice temizlesen yeterli olur. zaten önemli olan yağlı, tozlu bir yüzey olamaması.
Aramıza hoş geldin ömer.
Galatasaray Uni'nin önüne park edilen siyah Ninja'ların sahipleri burada mı?
ben fuarda buz motor standından pilot activleri ön arka 380TL'e aldım. Fuarda alınan lastiklerde işçilikte %50 indirim yapiyolardı 20TL'e taktırdım.
IRC lastiklere göre daha yumuşak hamurlu. arka teker artık eskisi kadar çabuk kitlemiyor, baya bir asılmak gerekior![]()
etilerde bebek yokuşuna gelen ninja burada mı?
Bende oyle yaptim bulasik deterjani suyla karistirip bezle temizledim resmini koyacaktim ama imageshack resmi kabul etmiyo niye ise
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------
![]()
Evet sonunda yukleyebildim seridin rengi tam istedigim gibi olmamakla beraber guzel oldu ama biraz koyu gibi
abiler benim ses depodan gelmiyor ya yavaşladım zaman gazı bıraktığım zaman hızım 40 50 km hızlara düştüğü zaman bipp biipp bipp ses geliyor şık şık eer gibi belkide zincirden geliyordur ama sanmıorum
şuan motor 6500 km her uzun yol sonunda motorun acıldıgını hisediyorum performans artıyo gittikce herşey yerli yerine oturyor sanırım..
simdi 800 bakimina kadar 4-5 binde kullaniyorum yag degisiyor 6 binlerde kullanicaz 1600km de yinemi yag degisicek yoksa 1600den sonra yavas yavas yuklenerek 5000 bakimina kadar narinmi kullanicaz kafam karisti benim
dosttum 800 yag degişmiyor 1000km servise getir sonraki bakımlar 5000km 10000km 15000km 20000km yani 1000km den sonra her 5000km bir bakıma gidceksin buarada ilk 1000kadar 6bin deviri gecmeden kullan 1000km sonra sıkmaya başla sonra sagır alıştırcan aleti :cat:
bu arda benim egzpsun boyası dökülüyor ha sizdede oluyormu? nasıl çözüm bulam
şuan motor 6500 km her uzun yol sonunda motorun acıldıgını hisediyorum performans artıyo gittikce herşey yerli yerine oturyor sanırım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
ya dosttum aynı ses bendede var gelen ses ön disk ten geliyor,,,
Rodajla ilgili bunları ben de sormuştum Z Moto'ya... Söylenen artçılı olarak rodajı yapmadan binme, çok zorlama makinayı oldu. Nihayetinde yol bu, yokuş da çıkacaksın, üst vitesleri açmak için gaz da açacaksın. Bence biraz daha sabır :cat::rendeer:
Saniyorum egzosdaki tikirti isi degisimi yuzunden genlesmeden oluyor gayet normal bisey