öyle sucuk ekmek falan olmaz bol bol foto isteriz. hayırlı geziler
selam arkadaşlar bende ninjam la aranıza yeni katıldım..herkese merhaba
öncelikle koruma takozu hakkında bi soru sorcam sizlere en uygun fiyatlı nerde yaptırabiliriz? galeria daki servise sordum orjinali hiçbiyerde yokmuş ama yinede bi aparatla takılabiliyormuş birde üstüne karbon kaplatırsan toplam fiyat 150 TL. motoruna yaptırmış olan yada bilgisi olan varmı?
Selam Arkadaşlar,
Edirne'nin tarihinde yolculuğa çıkmaya hazır mısınız ?
Edirne'nin muhteşem tarihinde yolculuğa çıkıp, meşhur ciğerini yedikten sonra Meriç'in kıyısında çaylarımızı yudumlayıp sohbet edebileceğimiz, Edirne yolculuğumuzda bize katılmak ister misiniz ?
Anadolu yakası buluşma noktası,
Saat 7:00-7:15
Yer Boğaziçi Köprüsüne gelmeden sağ taraftaki emniyet şeridi (500m geride )
Avrupa yakası buluşma noktası,
Saat 7:30 - 8:00
Yer Mahmutbey gişeler
Not:
Geç kalabilecek arkadaşlar telefonlarını lütfen bize bildirsin...
Toplam 500 - 550km yol yapacağız. Depolarınızı lütfen fulleyip buluşma noktasına gelin.
Ninja 250R - İstanbul
Yarın gelecek arkadaşlar,
Uykunuzu iyice almış olarak gelmenizi,
Deponuzu doldurarak ve lastik havalarınızı kontrol ederek geliniz.
Görüşmek üzere...
öncelikle koruma takozu hakkında bi soru sorcam sizlere en uygun fiyatlı nerde yaptırabiliriz? galeria daki servise sordum orjinali hiçbiyerde yokmuş ama yinede bi aparatla takılabiliyormuş birde üstüne karbon kaplatırsan toplam fiyat 150 TL. motoruna yaptırmış olan yada bilgisi olan varmı?
sağol red thunder amin:cat: ama esas amaç değilmidir motoru korumak grenajlar çizilmesin fazla bir zarar görmesin yan taraflar kaza anında? motor bloguna bi tane cıvatayla baglıyorlar zaten nekadar saglamsa artık.. galerıa servıstekı fahri abi dedi orjınalı yok ama uygun bişekılde takılıyor yınede. kimse kullanmıyor demekki:mrgreen: ayrıca arka lastik değişmesi lazım biraz gidik benımkısı ustundekı orjinal IRC marka lastıkler yokmuş brıdgestone önerdi 350 TL fiyat çekti montaj dahil. uygunmu sizce fikri olan?
sağol red thunder amin:cat: ama esas amaç değilmidir motoru korumak grenajlar çizilmesin fazla bir zarar görmesin yan taraflar kaza anında? motor bloguna bi tane cıvatayla baglıyorlar zaten nekadar saglamsa artık.. galerıa servıstekı fahri abi dedi orjınalı yok ama uygun bişekılde takılıyor yınede. kimse kullanmıyor demekki:mrgreen: ayrıca arka lastik değişmesi lazım biraz gidik benımkısı ustundekı orjinal IRC marka lastıkler yokmuş brıdgestone önerdi 350 TL fiyat çekti montaj dahil. uygunmu sizce fikri olan?
Arkadaslar bu jant seridini takmadan once janti ne ile siliyosunuz cunku ben ybr ye yaptigimda suyun icine tiner damlatip yapmistim buna ne yapayim bilemedim boyasina zarar vermemek icin sabunlu su ilemi yikasam.