Bendekleride ekleyeyim) arkadaşlar çok uyumluydu güzel eğlendik
Polenezköy de kahvaltı ardından Şile ye gezi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bende kuyruğu kestirmeyi düşünüyorum,muhtemelen 1 hafta içinde hallettircem
eline saglık abi artık translp cekip tiyatro cekimlerine motorunla gidersin karış karış türkiye süpersin kuşlar için yaptıgın aklıma geldikçe gülüyorum:queen::queen::queen:
Enduro alayım onada yaparım :queen::queen:
eline saglık abi artık translp cekip tiyatro cekimlerine motorunla gidersin karış karış türkiye süpersin kuşlar için yaptıgın aklıma geldikçe gülüyorum:queen::queen::queen:
Enduro alayım onada yaparım :queen::queen:
enduro alırsan yapacaklarını düşünemiyorum:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------
Erdemcim gözünüzü seveyim şu resimlerin boyutunu küçültün de öyle yükleyin.![]()
dosttum yardımcı olursan küçültürüm:cat:
enduro alırsan yapacaklarını düşünemiyorum:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------
dosttum yardımcı olursan küçültürüm:cat:
Tabi olurum kara ninja. (ninja dediğin siyah olmalı dimi yaww)
Slowview adlı programı indirip resimleri onunla açıyosun. Sonra image sekmesinden "resize" a tıklıyosun ve küçültüp "save as" ( farklı kaydet) diyip kaydediyorsun.
tamam kardeşlerim sizin dediklerini uygulayacam motoru süper yakındanda görmüşüm expert demişsiniz onu nasıl alacam z-motodan?? one exper?
Tabi olurum kara ninja. (ninja dediğin siyah olmalı dimi yaww)
başkası kesmez:queen::queen::queen:bazen iki kara ninja dolaşıyoruz millet polis zannediyo... Allah'tan kasklar beyaz degil:rendeer:
bide ortalama bakım paralı ne kadar yetkili serviste? orjinal lastikleri ne marka?
Selam Arkadaşlar,
Edirne'nin tarihinde yolculuğa çıkmaya hazır mısınız ?
Edirne'nin muhteşem tarihinde yolculuğa çıkıp, meşhur ciğerini yedikten sonra Meriç'in kıyısında çaylarımızı yudumlayıp sohbet edebileceğimiz, Edirne yolculuğumuzda bize katılmak ister misiniz ?
Anadolu yakası buluşma noktası,
Saat 7:00-7:15
Yer Boğaziçi Köprüsüne gelmeden sağ taraftaki emniyet şeridi (500m geride )
Avrupa yakası buluşma noktası,
Saat 7:30 - 8:00
Yer Mahmutbey gişeler
Not:
Geç kalabilecek arkadaşlar telefonlarını lütfen bize bildirsin...
Toplam 500 - 550km yol yapacağız. Depolarınızı lütfen fulleyip buluşma noktasına gelin.
Ninja 250R - İstanbul
tolga1994199 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yaz sonu 250lik makina alıcam ninja 250 cbr 250 arasında kaldım sizce hangisini alayım cbr 8800 tl ninja 11000 tl. sağlamlık hız ivmelenme falan hangisini önerirsiniz ?
parasal yönden değilde diğer her türlü özellikleri açısından bilgi verirmisiniz ?
parasal yönden değilde diğer her türlü özellikleri açısından bilgi verirmisiniz ?
bu planını 05.06.2011 gercekleştirirsen bizle boluda abant keyifli bir gün gecirirsin ankaradan gelceklerde var...
0 - 100km hızlanmaları hemen hemen aynı olsada 100km'den sonra ninja'nın çift silindir olması öne geçmesini sağlıyor. sonuçta arada 7 beygirlik bir fark var, bu az değil neredeyse %25'lik bir fark. cbr250r 160km son hıza 32 - 35sn'de ulaşırken ninja 160km'lik hıza 17 18sn'de ulaşabiliyor ve son sürati 175km.
cbr250'nin tasarımı bence çok guzel ama ninja'ya göre tasarımda üstün bir yanı yok, herkesin diline doladığı göstergeler güzel. Ama şöyle bir şey var, spor bir araçta 3 -5 -10 diye artan dijital gösterge mi hoşuna gider yoksa aniden ivmelenen bir kadranı izlemek mi hoşuna gider? Hoş ninja'nın gösterge tasarımıda çok itici ama zamanla insan alışıyor. ben gösterge aydınlatması olarak mavi ampul koydum fena durmadı.
ninja'nın çok hoş kulağa ıslık gibi gelen bir motor sesi var. cbr250'de olmayan tekşeyde bu. tek silindirli motor, o kötü egzost tasarımıyla çok itici bir ses çıkarıyor.
bunlar videolardan, interneten ve fuardan cbr250r'ı incelediğim kadarıyla bana ait düşünceler. cbr250r kullanan birine sorsan o da kendi motorunu övecektir. bence iki motor arasında birbirlerine karşın çok bariz bir üstünlükleri yok, piste çıkmadığı sürece, pistte cbr'ın şansı olmazNinja'nın avantajı 1992'den bu yana kullandıkları 40bg'lik bir motoru revize ederek bugünlere kadar bir süren bir geleneği kullanmaları, cbr'ın avantajı ise uygun fiyata 0km kaliteli bir motor alınabilmesi.
cbr250 artçı tutamaklarına bağlanabilecek bir çanta ile daha işlevsel olabilir. ninjada böyle bir imkan yok ama üzerinde uğraştığımız bir proje var. ben motoru yarın bırakıyorum ve büyük ihtimalle önümüzdeki cumartesi yada pazartesi gününe 3'lü çanta demiri hazırlanmış olacak.