uzun süredir araşırıyorum ve bu motoru gerçekten almak istiyorum
sorularım var yardımcı olursanız sevinirm
sadece scooter kullanmışlığım var ve ninja benm ilk motorum olacak hayırlıysa
boyum 170 ayaklarımın yere sağlam basması lazım acemilik motorm sonuçta. yeternce
sağlam basar mıyım yere?
uzun yolda beni fazla yormaz diye umut ediyorum??
Rahat kullanırsın. Benimde boyum 1.72 falan gayet rahatım. Daha önce trafikte hiç motor kullanmamıştım eğitim aldıktan sonraki ilk motorum kawasaki 250 ve çok memnunum. Güzel bi başlangıç motoru.
Amaaaaaaaa birde şu açından bakmak lazım; scooter deneyimin var ama ne kadar var? Nasıl motosiklet kullanıyorsun, daha önce vitesli motosiklet kullandınmı? Dengen nasıl? Bunların hepsi önemli tabiki. Eğerki bu soruların cevabı evet ise. Ninja güzel bi tercih. Ama hiç vitesli kullanmadıysan daha küçük bişeyle bir iki pratik yaptıktan sonra almanı öneririm. Yada alsan bile trafiğe çıkmadan kapalı alanda pratik yapmalısın. Ben ninjayı almadan önce eğitim aldım. ninjayı aldıktan sonra da alışmak için bir kaç kere daha eğitime gittim motoru tanıdım sonra çıktım yollara

Sonuçta küçük bir motor deniyor ama genede bayanların ufak tefek olduğunu düşünürsek bi bayana göre hacimli ve 155 kilo civarında bir motordan bahsediyoruz. :cat:
Dediğim gibi ama deneyim varsa viteslide kullanıyosan çok seveceğin bir motosiklet.
Bu arada uzun yolda rahat edermiyim diye sormuşsun. Bu tür motorlarda çokta rahat olmayı beklememek gerek. Ne kadar uzun yol yapacağına bağlı ama durmaksızın 1-2 saat falan kullandığın zaman kalça ağrıtmak konusunda çok başarılı bi motosiklet olduğunu söyleyebilirim

))
:cat: :cat: