Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler yakıt tüketimi nedir bu motorun?

arkadaşlar bu motoru ilerde almayı düşünüyorum.
ama bi sorun war gibi benim boyum 1.87 motor altımda biraz komik durur gibi gelio..benim gibi uzun boylu biri bu motorda rahat edebilir mi??

Aykut009;

Ben 1.93'üm; makinenin üzerinde son derece sırıtık duruyorum! Sende de pek bir fark olmaz diye düşünüyorum. Supersport makineler uzun adamlar için değil; yere daha yakın pilotlar tercih etmeli bunları..

ben kendimi sınırda hissediyorum boy olarak biraz daha uzun olsam kucuk kalacak gibi, ama bana gayet uygun, 1.80, 80kg

ben zayıf olduğumdan belki motor altımda daha belirgin hala gelir.
65 kiloyum:mrgreen:

Bu da benim ninjam 250r... Manisa 45

n1579537434_30069631_2336.jpg

yaza girerken cıbırı satıp almayı düşündüğüm motorlardan biri. ancak bunun da lastikleri çok ince ve performans olarak beni çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. ve şu soba borusu kıvamındaki egzozlardan nefret ediyorum...

sanırım biraz daha bekleyip 600cc lik bir canavar alsam daha güzel olacak.

Fuarda fiyatını 10800 TL ye indirmiş distribütör. Bence çok çok uygun olmuş fiyatı.Almayı düşünenler için bugün son gün :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet bu motor tam olarak kaç yapar diye diye deneyen varmı:silent::silent::silent:

Arkadaşım ibrede 180 Ve 185 i Görenler Var :)

Artı Bende düşünüorum Bu Canavarlardan Bitane

ermandem

yaza girerken cıbırı satıp almayı düşündüğüm motorlardan biri. ancak bunun da lastikleri çok ince ve performans olarak beni çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. ve şu soba borusu kıvamındaki egzozlardan nefret ediyorum...

sanırım biraz daha bekleyip 600cc lik bir canavar alsam daha güzel olacak.

böyle demişsin egzos a ama Kawa Zaten Muzzy i Öneriyor Gerçekten Kibar Ve Hoş Duran Bi Egzos Performansıda Zx9 da Falan Gördüm Süperdi 250 Rda Görmedim. Ama Yoshimuradan Kat KAt Şık duruyor...

ŞEkil A

Şekil B

Şekil A ve Şekil B de Göründüğü Gibi

resimler SAhibinden den alıntıdır...

Son bişyi Daha Ekliyim Arka lastik Gerçekten Çok ince 150 Lik Bişyin Avantajları Dezavantajları Neler olabilir ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Artı Bende düşünüorum Bu Canavarlardan Bitane
ŞEkil A

Şekil B

Şekil A ve Şekil B de Göründüğü Gibi Çok şık MuZzy egZos :)

resimler SAhibinden den alıntıdır...

Son bişyi Daha Ekliyim Arka lastik Gerçekten Çok ince 150 Lik Bişyin Avantajları Dezavantajları Neler olabilir ?

güzel makina kawasaki yapcakta güzel olmıcakmı dediğinizi duyar gibiyim 160 km/s hıza kadar çıkabiliyor 33 bg su soğutma durma dünyayı turla...

arkadaşlar yeni katıldım aranıza , şubattaki fuarda gördüm ninja 250 r ı , marttaki fuarda da alıcam ,kredi kartına illa faiz koyarız demezlerse yine :) inşallah sırıtmaz bendede zira boy 187 kilo 90 :(

arkadaşlar yeni katıldım aranıza , şubattaki fuarda gördüm ninja 250 r ı , marttaki fuarda da alıcam ,kredi kartına illa faiz koyarız demezlerse yine :) inşallah sırıtmaz bendede zira boy 187 kilo 90 :(

Hoş geldin hocam,makina kaslı resimde küçük gibi duruyor ama öyle değil..

şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

siyah al ama :)

Çok güzel motor fakat o para değermi sizce? 2. elde o paraya güzel şeyler alınabilir diye düşünüyorum :)

tam hayalimdeki motor işte 600cc ss motor bana kalın kacar ama bu tam ideal abi kaslı ekonomik seri sürat var max. hız 150kmh olsa yeter fazlasını istemiyom.Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar