cuma arayacam bakalım ne oldu bir arkadaş teslim almış hayırlısıyla bizde teslim alsak.
ne yaptın aldınmı makinayı anlatsana eger aldıysan .....:silent:
cuma arayacam bakalım ne oldu bir arkadaş teslim almış hayırlısıyla bizde teslim alsak.
Fuardaki tanışmamız sonrasında ilk defa geçen hafta, Erenköy Starbucks' ın önünde, yollardaki bir Ninja 250R' ı gördük. Yeni bir model olması nedeniyle, motorcuların meraklı bakışlarının ilgi odağıydı.
Çok şık bir motor gerçekten de, yalnız kullanan arkadaş biraz uzun boylu olduğu için üstünde acayip duruyordu, dikkatimden kaçmadı değil.Kişisel fikrim, uzun boyluların altında pek iyi durmadığı yönünde. Cıbırdan biraz daha kalıplıca, 600' lüklerden daha ufakça, tam bir orta sınıf motosiklet yapmış adamlar. Uzun vadeli bir kaliteli geçiş motoru için en ideal seçeneklerden biri bence. Bu yakışıklı makinayı yollarımızda daha fazla görmek isteriz:cat:
haydee benim boyum 1.92 :cyclopsan,
mt de başka teslim alan oldumu acaba.
Sonuçta kullanmana engel değil, sadece görüntü olarak pek hoş gelmiyor göze bence, motor altında küçük kalıyor
Bu boyla sana bir enduro gider.:cat:
hasan su motoru aldabı hyoyla test edelım kanka valla merak adıyorum ne kadar fark acıcak
bende sirkecide gördüm siyah olanı biraz naked gibi duruyodu garip geldi doğrusu
Tarkan yanlış görmüş olmayasın gözlüğü değiştirelim, vuracam bu Z-Moto'yu da zaten daha motosikleti almadan sinir olmaya başladım, adamlar dağıtım ay sonu başlayacak diyorlar birde
Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor
Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor