Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Fuardaki tanışmamız sonrasında ilk defa geçen hafta, Erenköy Starbucks' ın önünde, yollardaki bir Ninja 250R' ı gördük. Yeni bir model olması nedeniyle, motorcuların meraklı bakışlarının ilgi odağıydı. :)
Çok şık bir motor gerçekten de, yalnız kullanan arkadaş biraz uzun boylu olduğu için üstünde acayip duruyordu, dikkatimden kaçmadı değil.:p Kişisel fikrim, uzun boyluların altında pek iyi durmadığı yönünde. Cıbırdan biraz daha kalıplıca, 600' lüklerden daha ufakça, tam bir orta sınıf motosiklet yapmış adamlar. Uzun vadeli bir kaliteli geçiş motoru için en ideal seçeneklerden biri bence. Bu yakışıklı makinayı yollarımızda daha fazla görmek isteriz:cat:

Son düzenleme:
Fuardaki tanışmamız sonrasında ilk defa geçen hafta, Erenköy Starbucks' ın önünde, yollardaki bir Ninja 250R' ı gördük. Yeni bir model olması nedeniyle, motorcuların meraklı bakışlarının ilgi odağıydı. :)
Çok şık bir motor gerçekten de, yalnız kullanan arkadaş biraz uzun boylu olduğu için üstünde acayip duruyordu, dikkatimden kaçmadı değil.:p Kişisel fikrim, uzun boyluların altında pek iyi durmadığı yönünde. Cıbırdan biraz daha kalıplıca, 600' lüklerden daha ufakça, tam bir orta sınıf motosiklet yapmış adamlar. Uzun vadeli bir kaliteli geçiş motoru için en ideal seçeneklerden biri bence. Bu yakışıklı makinayı yollarımızda daha fazla görmek isteriz:cat:

haydee benim boyum 1.92 :cyclopsan,

Yaa arkadaşlar, ben motorun performansını az çok tahmin ediyorum ama acaba SESİ NASIL? onu çok merak ediyorum açıkçası :)

Son düzenleme:
Sesi Hyoya göre az daha cırcırlı :D

bir video var onu koyacagım

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=XA-l4Cp4ajQ[/MEDIA]

Son düzenleme:
1 yada ıkı yıla beyler 250 cc 4 sılındır cıkar kesın bunu hondadan beklıyorum:D

Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor

Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor

aynen katılıorum bnde gecende caddebostanda gordum afalladım nası bsy bu yaa kawa yazıo die:cherry::cherry:

beyler bende siparil etmiştim fuardan 1-2 gün sonra adamlar 15 mayısta gelcek dediler ama ses soluk çıkmadı neyse ay sonu bekledik bugün gidip konustugumda siyahların gelmiyecegi yeşillerin ise çok sınırlı bi miktarda gelcegi söylenip 2008 üretiminin durdugu söylendi.2009 lar ise eylül-ekimde gelcegi söylenince artık küfür mi ediyim napıyım derken mağazayı terkettim. Sipariş verenler bence satış departmanıyla konuşsun bir

şu an sipariş verenler için geçerli senin söylediklerin. ben fuarda siyah istiyorum dediğimde adam varmı elimizde diye sordurdu son siyahıda ben aldım başka soranlara ise sadece yeşil var dediler inşallah 1-2 gün içinde kavuşacam motoruma en geç c.ertesi dediler bakalım.olmazsa bakarız başımızın çaresine.

Son düzenleme:

Acaba yakıtı falan nasıldır? yakıtıda uygunsa çok satar bu motor.2ele düşerse alırız artık şimdilik pahalı :mrgreen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar