Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet 5500 E U R O !!!!

yani yakşalık olarak yanlış hesaplamıyorsam 11 milyar yada yeni parayla 11bin YTL işte.

Öle sinirli yazıyorum diceksiniz arkadaşlar,neden. Bende dicem size şöle ;

İnternet alemine dalmış motorumu değiştirmek için kaptırmış giderken bu modeli gördüm ve baktım fiyatına 5500. AHAA dedim ben mıtoru yarın satar öbür gün bunu alırım die. Sonra öğrendim ki ben siber alemde o kadar kaptırmışım ki fiyat detayında EURO oldupunu unutmuşum.. Ve büyük hüsran tabi :salut::salut::salut::salut::salut::salut:...

yenisi bu motorun zzr250. 2005 modeli var zaten
img102318334484tb.jpg

ya cok tıpsız beeaa:p bu na para verılmez

2.jpg

Arkadaşlar motor budur... Fiyatı 5500 euro yani 11.000 ytl...Yurtdışı fiyatlarını bilmem ancak benzer s&t kanuni ve yzf 125 modelleriyle karşılaştırıldığında çok da abartılı gelmiyor...Ha bütün fiyatlar hepsi birden abartılı o doğru bak :pr:

Arkadaşlar motor budur... Fiyatı 5500 euro yani 11.000 ytl...Yurtdışı fiyatlarını bilmem ancak benzer s&t kanuni ve yzf 125 modelleriyle karşılaştırıldığında çok da abartılı gelmiyor...Ha bütün fiyatlar hepsi birden abartılı o doğru bak :pr:
amerika fiyatı 3500 dolar yani 4500 ytl :pr:

2.jpg

tıp guzel ama o paraya 2 yasında 600f bulurum :mrgreen:

fuarda önce Kawa 250'i inceledik, sonra hemen ardından Yamaha R125'i..

Tek söyleyebileceğim, R125'in ebatları ve şekil açısından Kawasaki ile adeta dalga geçtiği. Performansı nedir ne değildir bilmiyorum, ama ilk görüş olarak R125 1-0 önde başlıyor bence!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyat olayının cidden suyunu çıkardılar. alan var mı diyorum kimseden ses de çıkmıyor ..

arkadaslar ninja 250 zurichde 6470 chf yani 7500 ytl civaari ama burda10000 ytl karsiligi harika makinalar alinînr helede cok az kullanilmis makineler dahada ucuz ama turkiyeye getirsen bir suru vergi semeriyle seksene mal oluyor gerisini hesaplamaya bile gerek yok

arkadaslar ninja 250 zurichde 6470 chf yani 7500 ytl civaari ama burda10000 ytl karsiligi harika makinalar alinînr helede cok az kullanilmis makineler dahada ucuz ama turkiyeye getirsen bir suru vergi semeriyle seksene mal oluyor gerisini hesaplamaya bile gerek yok

vitesliye geçişimi ertelemeseydim neredeyse almak üzere olduğum motosikletti bu. baya inceleme fırsatı buldum, 5-10 dakikalık bir artçı deneyimi de yaşadım.

sınıfının en mükemmel makinesi bence(ne honda cbr, ne de yamaha yzf 125 r, yalan ediyor). korkunç hızlı şahlanıyor, motor sesi zaten racing sınıfında. yoshimura ve two brothers egzos uygulamalarıyla da sesini dinlemenizi tavsiye ederim.

Tek rakibi aprilianın rs 125i diyeceğim ama yeni ninjanın ona göre de artısı var. tam racing oturma pozisyonu değil, touringle racing arası bir sürüş pozisyonu var bu da sizi daha rahat ettiriyor. yol tutuşun fevkalade olduğundan bahsetmeyeceğim bile..

Benim motorumda bundan. Hem de eski sayilir. 2001 model. ABD ve Kanada'da Kawasaki'nin en cok satilan modellerinden biridir. Bu yuzden uzun yillar en ufak bir degisiklik bile yapilmadi bu motorda. Yenilenen 2008 model eskisinden de iyi. Ucuz, sorunsuz, bakimi kolay, az yakar, ustelik artik gorunusu de hic fena degil. Ama bu motoru Turkiye'de alirmiydim? Kesinlikle hayir. Tek sebebi de fiyati. Motorun kotu olmasindan degil yani. Gerci ben Turkiye'de herhalde scooter disinda hic bir motor almazdim herhalde :) Her ulkede vergi var Turkiye'de ki vergiler akil, mantik disi. Alanlara hayirli olsun simdiden :)

gecıs motoru ıcın oldukca pahalı bı motor...ayrıca bır sport touring sınıfında bır motor race yazdıgına bakmayın....:mrgreen: hos b motor ama gayet pahalı...

allaa alla nasıl olur ya öle bi anda fiyatı arttırmışlar? ee peki hocam nasıl iyimi bari gidiyormu sesi nasıl??

daha binmek nasip olmadı ben fuardan aldım mayıs 15 de gelecek motor bekliyorum şu anda

güzel makine... diğer markalar da 250cc lik makinelerin modellerini getirseler çok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar