motor uzerindeki bugunku calismami sizlerle paylasmak istiyorum. daha oncede bahs ettigimi gibi ninjalarimizdaki butun sinyalleri led sinyaller ile degistirdigimizde cok kotu bir surprizle karsilasiyoruz. sinyal verdigimiz an sanki 4 lu yakmisiz gibi sinyallerin 4 u birden yanmaya baslar. forumda bu problemi arastirdim soyle bir konu var fakat problemi cozmekle yakindan uzaktan alakasi yok http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91576-led-sinyal-taktim-ama-4-u-birden-yaniyo-hemde-fasilasiz-yardim.html sunu belirtmek istiyorum led flasor olmadan zaten motorda led sinyal kullanamazsiniz(alternatif olarak direnc kullanilabilir ama isindigi icin pek saglikli bir alternatif degil), led flasorun cozecegi olay sinyallerin hizli yanip sonmesini engellemektir yani bu 4 unun birden yanmasini kesinlikle cozmez. bizim basligimizdada bunun kitinin satildigi yeri bir arkadasimiz paylasmis, onu uygulamasi daha kolaydir ama ben size kendiniz nasil yapabilirsiniz onu gostermek istiyorum.
1- oncelikle kafa grenajini sokmemiz gerekiyor. gayet basit bir islem yan grenajlari soktukten sonra 6 civatayi sokerek kafa grenajini sokuyoruz, dikkat edilmesi gereken yer sokerken aceleci davranip birden cekmeyin cunku on farlarin baglantilarini sokmeniz gerekiyor ondan sonrada grenaji kenara koyuyoruz.
2- gostergelerin altindaki goruntu aynen su sekilde.. (mavi sari ile zipledigim HID parcalarina aldirmayin onlar sizlerde olmayabilir)
resimde isaretledigim yerden ampulu saga sola hafifce cevirerek nazik bir sekilde cikariyoruz. toprak diye gosterdigim yeri daha sonra kullanacagiz. topraga bagli olan kablonun rengi siyahtir uzerindede sari bir serit var. tam bu noktada uygulayabileceginiz bir test var. ampulun dibini resimdeki gibi tutarken, ampulun kendisini nazik bir sekilde yuvasindan ayirin, sanki ampulu degistirecekte yerine yenisi takacakmis gibi.. yani ampulun yuvasi bos kalsin ve anahtari takip sinyallerinizi test edin. eger 4 lu halde degilde normal bir sekilde yaniyorsa yani saga dogru sinyal verdiginizde sagdece sag, sola verdiginizde sadece sol yaniyorsa demekki dogru yoldasiniz. eger hala 4 lu halde yaniyorsa motoru actiginiz gibi aynen kapatin sorun baska bir yerdedir. bu noktada yine birsey belirtmek istiyorum. eger gostergedeki sinyal isigi sizin icin onemli degilse butun bu problemi sadece ampulu yuvasindan alarakta halledebilirsiniz ama dedigim gibi sinyal verdiginizde gostergede goremeyeceksiniz. kimimiz icin bu secenekte bir cozum olabilir.
3- sorunu tespit ettikten sonra devam edebiliriz. semadaki kabloyu hazirlamamiz gerek (paintle ancak bu kadar:cherry: )
resimdeki diyot kablosu bazi yabanci sitelerde no cut diode kit diye satilir ama biz onu kendimiz gerekli ekipmanlar ile cok profesyonel ve saglam bir sekilde hazirlayabiliriz. gerekli olan en onemli parca tabiiki diyot un kendisidir. ben 1N4001 kullandim onun yerine 1N4001 den 1N4007 ye kadar olan herhangi bir versiyonunu kullanabilirsiniz ve oldukca ucuz bir parcadir. ornek olarak http://www.direnc.net/10-ADET,PR-8376.html su sitede 10 tanesi 40 kurus

bize sadece iki tane gerekiyor. diyotun gorevi elektrik akiminin sadece bir yonde gitmesini saglamaktir, boylece geri besleme dedigimiz problemi tamamen ortadan kaldiracak.
lehim kullanarak 3 parca kablo ve iki adet diyotu semadaki gibi lehimleyip uzerlerini isiyla daralan makaron kullanarak hem izole etmis hemde sapa saglam saglikli bir baglanti elde etmis oluyoruz. bu noktada can alici bir ayrinti var. diyotlarin uzerinde sag yada sol tarafinda serit seklinde bir halka bulunur onlarin yonunu sakin karistirmayin muhakkak semadaki gibi olmali yani seridin bulundugu taraf hortuma denk gelecek aman yani kibleye ahah nerden geldiyse aklima bu replik kendi kendime gulmeye basladim :cherry: herneyse halkalar ampulun oldugu tarafa denk gelmeli..
4- amulu lehimleyip tekrar gerekli baglantilari yapabilecegimiz sekilde gerekli payi vererek duzgun bir sekilde kablolarini kesip motordan ayiriyoruz ve lehimlemeye geciyoruz. assagi yukari gerekli olan malzemeler resimdeki gibidir. lehimlemeyi yapip yine makaron ile lehimleri kaplayacagiz.
ampuldeki grip kablo yeni topragimiz olacak, yesil kablo ise 'Y' seklinde olan daha once yaptigimiz diyot kablomuzun tek kablolu tarafina denk gelecek sekilde lehimlenecek.
lehimledikten sonra makaronlari es gecmiyoruz, yine ayni sekilde izole olmalari ve saglam bir baglanti olmasi icin makaron gecirip isi tabancasi ile makaronun daralmasini sagliyoruz. assagidaki gibi bir sonuc elde ettikten sonra artik motora donup baglantilari tamamliyoruz.
5-resimdeki isaretledigim yerdeki vidayi sokuyoruz altinda bir kablo terminali var. onu alip bizim kendi yeni toprak kablo terminalimiz ile ust uste koyup vidayi yeniden daha once oldugu sikiyoruz ve topraklama isimiz bitiyor.
6- motor tarafinda kalan gri ve yesil kablonun uclarini siyirip, izoleli kablo uclarina gecirip kablo sikma pensesi ile sikistiriyoruz. izoleli kablo uclari su sekilde boru gibi icinde iletken bulunan kablo baglanti elemanidir. bu arada bu kablo baglanti elemanlarini diyotlari makaronlari vs vs hepsini karakoyde bulabirsiniz ben fazlasiyla aldim ve 5TL bile tutmadi.
motordan gelen gri ve yesil kablonun iki siyah kablodan hangisine baglandiginin hic bir onemi yoktur istediginiz ile eslestirebilirsiniz. baglantilari bu sekilde yapmak zorunda degilsiniz baska alternatifleriniz varsa onlarida kullanabilirsiniz ama baglantilarin saglikli ve saglam olmasina cok dikkat edin sonucta motorumuz devamli hareket eden birsey, zamanla bu baglantilarin acilmasini kopmasini istemeyiz. son nokta olarak herseyi bagladiktan ve ampulu yerine oturttuktan sonra ortada kalan sallanabilecek bir kablo kaldiysa onuda ziplerle sasiye oynmayacak bir sekilde sabitliyoruz.
kafa grenajini takarken yine aynen soktugumuz gibi on far baglantilarini yapip yerine takiyoruz. vidalari sikmadan once kontagi acip tekrar sinyalleri, uzun kisa on farlarin calisip calismadigini kontrol ettikten sonra hersey ok ise motoru tamamen topluyoruz. yeni led sinyalleriniz hayirli ugurlu olsun :cherry:
inanin gercekten cok kolay bir is ve cok orjinal ve saglikli bir sekilde hersey olup bitiyor. bu ise kalkisacak, yardima ihtiyaci olan, yada bazi yerler anlasilmayip sorusu olan arkadaslar varsa elimden geldigince yardimci olurum :cat: