Bu bayram sunu anladim ki bu ninjacilar cok tatil sever insanlarmisOrtalik hayalet kasabaya dondu yaa in cin birbirini gidikliyor :farao:
Valla Atilla yaa. Nerde bu millet. Bari motorlariyla tatili degerlendiriyor olsunlar yoksa donuste kulaklar cekilecek boyle motor sevdalisi olunmaz ki kardesim :cherry:aynen uğur hocam nöbetçi olarak bi biz kaldık sanırım![]()
Tebrikler :rendeer: Şimdi sıra tatil nedeni ile motoru ihmal eden diğer ninjacılara geldiBayramın 2. günü Çanakkale turu yaptım 2 arkadaşla beraber, gidilip görülmesi gereken yerler hepinizin bildiği gibi. Ayrıca yolları da güzeldi kıyı şeridinde virajlı yollar ama araç trafiği biraz bozuyor gidişi.
Arkadasalar 10 000km den sonraki bakım 15 000 km bakımımı yoksa 20 000 km de mi? Bilen yardımcı olursa sevinirim. 14 000km deyim.ona göre z<aman ve bütce ayırcam.
Bu ninjacılar ne güzel insanlarSanada iyi bayramlar dostum...
şu motor aklımı çeliyor ama yeni modeller gelince fiyatlar düşerse diye bekliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-2011-tertemiz-beyaz-2-700-km-90582562/detay/
Sahibinden com sitesi 30 gün de bir ilanı otomatik durduruyor eğer satılmamışsa satıcı tekrar aktif ediyor. Yani motor duruyordur.ilan 2 buçuk ay öncesinin , satılmış olmasın![]()