Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu bayram sunu anladim ki bu ninjacilar cok tatil sever insanlarmis :) Ortalik hayalet kasabaya dondu yaa in cin birbirini gidikliyor :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim gaz telim çok ağır ona wd 40 gibi yağ falan sıksam işe yararmı ?

Bayramın 2. günü Çanakkale turu yaptım 2 arkadaşla beraber, gidilip görülmesi gereken yerler hepinizin bildiği gibi. Ayrıca yolları da güzeldi kıyı şeridinde virajlı yollar ama araç trafiği biraz bozuyor gidişi.

Bayramın 2. günü Çanakkale turu yaptım 2 arkadaşla beraber, gidilip görülmesi gereken yerler hepinizin bildiği gibi. Ayrıca yolları da güzeldi kıyı şeridinde virajlı yollar ama araç trafiği biraz bozuyor gidişi.
Tebrikler :rendeer: Şimdi sıra tatil nedeni ile motoru ihmal eden diğer ninjacılara geldi :pl:

Bende açıcam ilan,Türkiye ye 50 tane gelecek diyerek toplayacam kaporaları,sonra ortadan kaybolacam:D

Sercan hocam önceki sayfalara ve 2013 ninja konusuna bak..
zmotodan aldıgı bilgiler dogrultusunda açmış adamlar, görüştüm.

Arkadasalar 10 000km den sonraki bakım 15 000 km bakımımı yoksa 20 000 km de mi? Bilen yardımcı olursa sevinirim. 14 000km deyim.ona göre z<aman ve bütce ayırcam.

o motor benimde aklımı çeldi fakat .. bende senin gibi düşündüğümden beklemedeyim.. er 6 n bulmuştum gecen hafta bu hafta satışı alıcaktım.. adam motoruu 500 lira daha fazla weren birine satmış malesef.. şuan bakıyorum bende.. kelepir bişey bulabilirsem kışın ortalarında almayı düşünüyorum inşlh

forza, motor duruyor elemandan cevap geldi mesajıma arkadaşından almış
enginar, kullanımdan kulanıma fark var hocam biz aile arabasıyla 1 yılda 5.500km yapmışız mesela geçen sene :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar