düt düt ne len 
İki kişi ortalama 120 km hızla 15 kurus yaktı![]()
göstergende hata olabilir garanti dahilindeyse göstermeni öneririm tanıdığım bi arkadaşımda 150küsürü gösterede geçememesine rahmen 170 küsür hızlarda seyrediyor eski tip analog gösterge olduğundan bi arızası olabilir veya şöle anlıyabilirsin hatalı olduğunu 160km hızda giderken devrinin artıp artmadığına bak artıyosa hata vardır artmıyosa normaldir sen yapamamışsındırarkadaşlar bir sorum olacak. benim motosiklet 2011 model beyaz renk 4000 km'de.. top speed denemelerimde düz yolda 160 km hızı geçemedim bir türlü. sizce bu normal mi? motorun falan açılması mı gerekli?
gps ile de kontrol ettim. gösterge doğru.. motorun açılması falan mı gerekli ki?göstergende hata olabilir garanti dahilindeyse göstermeni öneririm tanıdığım bi arkadaşımda 150küsürü gösterede geçememesine rahmen 170 küsür hızlarda seyrediyor eski tip analog gösterge olduğundan bi arızası olabilir veya şöle anlıyabilirsin hatalı olduğunu 160km hızda giderken devrinin artıp artmadığına bak artıyosa hata vardır artmıyosa normaldir sen yapamamışsındır![]()
Kızılcahamam dostum :cat:Ejlover
Artci konusunda haklisin,egitim sart.devamli ve tek artcim zaten hatun,o da bu iste yeni,mumkun oldugunca kisaca tekrar ediyorum yapmamasi gerekenleri artik kendisi bir hata yaptiginda surda soyle yaptim,sallandik biraz kizdinmi gibisinden soruyor. fakat guzel tarafi kendiside olayin farkina varmaya basladi.kendi hatalarini kendisi bulmaya basladi bu iyi bir gelisme.hafta sou T.dag a gittik bi ara artcim varmi diye tereddut edip ardima baktim
Resim paylasimin konusunda ben cevap verecektim FL a ama seni bekledim,umarim soyledigini bende senin gibi yanlis anladim,tarz yakisikli degil di.art niyet zannetmiyorum.ayrica 1 kisi icin diger arkadaslari mahrum birakmak olmazsana yakismaz da
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Ugur resimlerde icinden gectiginiz yerlesim yeri neresi .dukkan ve trafik tabelalara baktim cozemedim.nereye gittiniz ?
Merak ettim![]()
Ben de buraya doğru gidecektim de o kadar masrafa gerek yok dedim@ejlover hocam seninkini anımsattı:
kaça gittigini söylemedin youtube üzerinden ikinci mesajıma karşılık![]()
Kürşatçıım hayırlı olsun sana da evetugur fazer im geldi benimmotoru bir kere kullandım, 2005 model çok temiz bir motordu.. gerçekten sadece bir kaç kilometre kullandım ama nasıl bu kadar rahat olabilir bir motor bilemedim.. baharda umarım uçan teneke (teneke bile degil bagalit
) yi elden çıkartıp fazer almayı koydum kafaya.. çok yakıyormuş, varsın yaksın.. çok rüzgar alıyormuş, zaten naked motorun amacı o değilmi? off çok güzeldi gerçekten..
![]()
Kasım'a kadar kafamı kaşıyacak vaktim kalmadı ne yazik ki benimej selam! 2eylul de ist.da misin?
benim motosikletim yok su anda fakat olursa barkinin motosikletiyle belki.
Kürşatçıım hayırlı olsun sana da evetAbi hastalık bu motor işi yaaa valla nereye gidiyor sonumuz bilmiyorum ama hayırlı olur inşallah
İş güç acaip yoğun artık benim sanırım sezonu erken noktaliicam 1 haftadır binemedim motora ve acaip bunalıma giriyorum hadi hayırlısı tekrar :salut: