Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@tutku1982
abi bilmiyorum valla bak ninjacılar tırt derim seninde anahtarı alırsam
bi top speed yaparız senle ama trafik olmaması lazım olmadı gece çıkarız :bounce:
bu akşam iş çıkışı ömerle görüştükde totomu baya izledi :p
e-5 de çok trafik vardı ya sakin sakin geldik ömerle :)

ankaradaki arkadaslar nıye toplanmıyoruz yaw haftasonu tanısır laflarız ne varsa ıstanbuldakılerde var valla

maltepedeki görüşmeye gelmeye çalışıcam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------

bu arada yayla yı daha çok sevmiştim ben.
erikli çok hareketli ve denizi hoşuma gitmemişti.
gerçi yaylada da boş bi kalabalık vardı sonradan oluşan.. şimdi nasıl bilmiyorum.
en boş zamanlarında gidiyorduk oraya zamanında...

@tutku1982
abi bilmiyorum valla bak ninjacılar tırt derim seninde anahtarı alırsam
bi top speed yaparız senle ama trafik olmaması lazım olmadı gece çıkarız :bounce:
bu akşam iş çıkışı ömerle görüştükde totomu baya izledi :p
e-5 de çok trafik vardı ya sakin sakin geldik ömerle :)
:mrgreen::cherry: ben top speed yapcağımız zamanı bekliyom felon:queen: onun için depoyu bile doldurmuyom daha filtreden çekiyom benzini artık:mrgreen: 375km oldu yahu.. hadi yapak erdem abi gel satmadan şu motoru bi video çekelim max. hızdayken seninle:flower:

:mrgreen::cherry: ben top speed yapcağımız zamanı bekliyom felon:queen: onun için depoyu bile doldurmuyom daha filtreden çekiyom benzini artık:mrgreen: 375km oldu yahu.. hadi yapak erdem abi gel satmadan şu motoru bi video çekelim max. hızdayken seninle:flower:
Yapalım ya ama kayıda alacaksak benim kamera aparatı kargoda o gelsin öyle yapalım :)

hyo ve ninja 2 sinide kullanmış birisi olarak şunu söyleyim : 2 motorlada max aynı hızı gördüm ama bu motorlardan hangisinin hızlanması daha iyidir onu bilemem,tabi sürücü faktörünüde göz ardı etmemek lazım,ben bahsimi ninjadan yana kullanıyorum :cherry: kimse sinirlenmesin ganyanıda yüksek :queen:

hyo ve ninja 2 sinide kullanmış birisi olarak şunu söyleyim : 2 motorlada max aynı hızı gördüm ama bu motorlardan hangisinin hızlanması daha iyidir onu bilemem,tabi sürücü faktörünüde göz ardı etmemek lazım,ben bahsimi ninjadan yana kullanıyorum :cherry: kimse sinirlenmesin ganyanıda yüksek :queen:
Babanneme okutucam motoru yarış öncesinde :bounce:
bikez.com'a göre gt250r'in pek şansı yok :p 140km son sürat yazmışlar :queen:

http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt250r_2007.php
ne 140mı mph olmasın o :p

Dengesizin biri yanlış bilgi girmiştir. 2008 modelde son sürat yazmıyor zaten.

Yeni nesil 250cc makineler surprizlerle dolu. yuklu haldeyken 170km hıza ulaşabiliyor alet yani...

selam arkadaslar, bugun de ebayden brake ve cluth lever siparis ettim, short versiyon. ama free shippingden dolayi 1 ayi bulucak gelmesi herhalde asagi yukari. siyah siyah adjusterli siparis verdim, markasi yok ama oyle bi. ebayde ilk cikan urun iste kawasaki ninja 250r 2010 icin.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawa...503573QQ_trksidZp5197Q2em7QQitemZ160601430173

bir de mono kapak dediginiz olay su mu ingilizcesi seat cowl diyor ama arka koltuk iptali gibi dusundum ben bunu. fiyati nasil sizce. ve digital gosterge markasi vardi bi tane neydi o?

Yayla sahile gelirseniz haber verin bari ben yazliktayim beklerim her zaman erikliye gidenlerde ugrayabilir tabi ;) 11 km zaten arası :) elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız :))) hatta uyku tulumu olanlara terasta mis gibi havada uyuma imkanımız bile mevcut :) Gelmek isteyen arayabilir 554 351 58 18 (Murat)

Dengesizin biri yanlış bilgi girmiştir. 2008 modelde son sürat yazmıyor zaten.

Yeni nesil 250cc makineler surprizlerle dolu. yuklu haldeyken 170km hıza ulaşabiliyor alet yani...
170-180km hızlar bu aletlerin ulaşabileceği bir hız ama tabi çok sağlıklı ve güvenli olmuyo :)

bir hyo gt250r ve ninja 250r karşılaşması daha yapim: Hyo 150 yi geçince ninjaya göre dahada çok yalpalanıyo hemde çok hissedilir bir şekilde,hemde o kalın lastiğine rağmen,bu konuda ninjanın daha güvenli olduğunu düşünüyorum...

hyo nun ninjaya göre çok önemli ve üstün bir özelliği var fren konusu,ninjayı bu konuda ezer geçer

sizin sayfayı biraz renklendiriyim :p
180kmh hızda 250lık motor üstünde bu hale geliyorum :queen:
bikepics-2229762-800.jpg

bikepics-2236125-800.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar