300 km sonunda artı ve eksilerim şu şekildedir;
-Rodaj dönemi çok sıkıcı kullanma klavuzu: 800km'ye kadar max 4000 rpm yağ ve yağ filtresi değişimi, 800-1600 km arası max 6000 rpm 6. viteste maksimum hızda gitseniz bile 24-25 saat gerekiyor. Bu alet sadece üst devirlerde neşeli anlar vaad ediyor.
-Mekanik ayarların tamamı çok kötü geliyor (Debriyaj boşluğu, gaz kolu, arka fren ayarı, ön yükleme ayarı) hepsini yapmakta fayda var. (Benimki bu şekilde denk gelmiş yada bayinin ihmalkarlığı olabilir.)
-Gaz kesildiğinde zincirden gelen sesi bir arkadaş daha bahsetmiş (bendede aynı sorun vardı zincirin genel ayarını ve yağlamasını yapınca bu sorun yok oldu. Yukardakine benzer bir durum.)
-Yukardaki iki eksi beni korkuttu ilk bakımda (800 km) tüm fabrika sıvılarını değiştirmeyi düşünüyorum.
-Komutatörlerde herşey on numara ama pass (selektör) hızlı tepki vermiyor.
-Boy'um 1.80 oturuş pozisyonu hiç bir sıkıntı vermedi (aea'dakilerin tek olayı boy değil toto meselesi var) ama bu boyda tek sıkını karenaj dar olduğu için yüksek hızlarda rüzgarın etkisi artıyor.
-Uzun boyun eksisi öne kayıyorsunuz (depo dar bacaklar uzun) belki benim bir yanlışım olabilir ama bunu depo kenarlarına şeffaf yapışan malzemeler var adını hatırlamıyorum onunla çözdüm.
+Gaz tepkisi, tork, vites oranları hepsi bu sınıf için çok iyi (son hız için bazı modifiyeleri soranlar bu aletin bu uyumunu/tadını kaçırabilir.)
+Standart egzoz sesi yüksek devirlerde iyi (standart egzozdan vazgeçmeyi düşünmüyorum çünkü alt devirde tek silindirin komik seslerinide susturuyor)
+Aletin tipi/renk seçenekleri güzel fotolara aldanmayın küçücük/komik duran bir motosiklet değil
+Süspansiyonlar iyi çalışıyor (frenlemede ve virajda limitleri çok yüksek)
+Frenler iyi çalışıyor (Arka freni kilitlemeye çalıştım epey uğraşmak gerekiyor, önle panik freni, darbeli sertfrenler denedim süspansiyonla uyumu çok iyi)
+Aletin özetle yürür takımı, fabrika lastikleri, frenleri, az olan ağırlığıda gazlamada olduğu gibi uyum içinde (yeni başlayan için aslında kötü hataları/yanlışları örtebiliyor aletin yüksek limitlerini zorlarsanız yapışırsınız)
+Göstergede vites hararet göstermiyor (tehlikeli sıcaklık için ve boş vites için sadece bir lamba var) ve çok sıkıcı, ayrıca ufak (önceki sürdüğüm motorlarda gösterge nispeten iyiydi ve kendine baktırıyordu bu hatamı düzeltmemi sağladı bence başlangıç motoru için artı)
+++ Alet ninja yeşili
Sürdükçe yazmaya çalışacağım.