Ben emniyetten sıra almadan direk gittim. Girişte bir kağıda numara yazıp verdiler. O kağıdı cebime koyup içeri girdim, memurla göz göze gelince derdimi anlatıp işlemi yaptırdım. Ankara/etimesgut için durum bu.
Sigorta için güzel fiyat almışsınız. Yalnız dikkat edin, Araç marka modeli aynı olsun. Bazı sigortacılar. Ninja 250 yerine 250'lik bir chopper seçiyor listeden, daha ucuz çıkıyor fakat sigorta chopper için yapılmış oluyor. allah göstermesin kaza durumunda polis poliçedeki modele vs bakmaya kalksa sıkıntı oluşabilir.
Ekipmansız çıkmayın.
Hayırlı olsun.
Sevgili codeprof, bu gün emniyete gittim, boş olmalarına rağmen randevu yok diye işleme almadılar. Şube amirine çıktım ama ne yazık ki halledemedim. Artık bir şekilde randevu almaya çalışacağız.
Bu arada sigorta poliçeleri geldi. Hemen motoru kontrol ettim, Ninja 250 SL daha sigortalar birliğinde tanımlanmadığı için Ninja 250R olarak seçmişler. Bir sorun olmayacağını söylediler.
@EXTREMIST hocam sen bizlere yinede buradan kasko için görüştüğün firmanın adını ver. Bekleme yani sonucunu. Burada kimse ne Malını nede parasını yolda bulmadı. Fark ettiysen Kawasaki Kullanıcıları (şimdilik forumdakilere bakarak yorum yapıyorum) kabile üyesi olmadıklarından 3 5 demeden kasko yaptırmanın yolunu arayan bilinçli kullanıcılar, sağ olsun Yamaha bütün apaçileri büyüledi o yüzden ninjadan uzak duruyorlar
Sevgili Murat, poliçeler bu gün elime ulaştı. MRT Sigorta'dan Murat Bey ile dün akşam hadi bunuda deneyelim son bir şans derken tanıştım. Çok ilgili birisi. İletişim bilgileri aşağıda. Sadece teklif istersen verdiğim fiyatları referans olarak kabul edin, sizden şu kadar fiyat almışlar derseniz sorun olabilir. Zaten olabileceğin en düşüğünü söylüyor. Bu arada bu fiyatlara trafik ve kaskonun haricinde ayrıca yaptığı bireysel kaza sigortasıda dahil. Hem fiyat uygun hemde kaza için ekstra bir sigorta daha yaptırmış oluyorsunuz. Kaskonun muafiyetsiz olduğunu bir kere daha hatırlatmak isterim.
Murat Bey
MRT Sigorta
Tel 1 : +90 216 550 38 98
Tel 2 : +90 216 550 22 19
Umarım yardımcı olabilmişimdir.