Ben teşekkür ederim hocam, saygı çerçevesinde sorulan her soruya elimden geldiği kadar cevap veririm
Madem tam ortadasın renk konusunda, iki rengin kendimce farklılıklarından bahsedeyim, belki bu şekilde kararın biraz netleşir.
Beyaz renk, düz bir renk işte, Tozu falan çok göstermez, çok fazla dikkat çekmez, Siyah ile kombine edersen göze hoş gelir, kimse deli gibi övmez kimse beyaz rengi eleştirmezde. Beyaz renk etliye sütlüye pek karışmayan bir renktir.
Yeşil renk ise, kawasaki ile özdeşleşmiş bir renktir. Ayrıca Trafikte en çok ama en çok dikkat çeken renktir. Belki arkasından parlak turuncu gelir, O yüzden ki Yeşil renk motorun varsa acayip derecede dikkat çekiyorsun. Bu dikkat çekme işi bazen rahatsız edici boyutlara bile ulaştığı olabiliyor, motor durunca gelen geçen bakıyor, meraklılar doluşuyor falan filan. Yeşilin sırf bu çekiciliğinden dolayı, beyazı da sevmediğinden Ninja 250SL almayan bir arkadaşım var. Adam diyor beyaz sevmiyorum ama a.q diyor bu yeşil çok dikkat çekiyor, insanların bana böyle bakmasından rahatsız oluyorum diyor, o yüzden almıyor. Kısmetse yaza doğru ona R25 alacağız siyah
Şimdi sen ilgi çekmekten hoşlanıyorsan, Motorunu parkettikten sonra dönüp motorum kıyamet pampa demek hoşuna gidecekse, sürüden ayrılmak istiyorsan yeşili al derim
Ama yok, ben efendi adamım, dikkatle şunla bunla işim olmaz diyorsan, beyazıda seviyorsan beyazı al bence.