Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Madem 125cc - 250cc ss den sayılmıyor;
Bana ninja 300 almak için bir neden daha çıktı)
Çevir kazı yanmasın ninjalar uyumasın:mrgreen:
Madem 125cc - 250cc ss den sayılmıyor;
Bana ninja 300 almak için bir neden daha çıktı)
Yani şimdi bir kaç arkadaşımız ss değil ss tartışmasına girmişte. Aslında demek istediğini kısaca özetleyeceğim.
Küçükken yani 7- 9 yaşlarında falanken bu kawasaki hep hayalimdi. Böyle dolu dolu bir ss , yeşil renkte , gazı açtığında bitmeyen devir çıkan ses off...
Her böyle geçen motoru kawasaki sanırdım sanki kawasakiden başka motor yoktu dünyada.
O zaman çok severdim ss ama artık maalesef hiç sevmiyorum. Bu arada hiç ss bir motorumda olmadı o ayrı. bir çok kez kullandım.
13 yaşında ilk motora bindim ondan sonrada ss e merakım hiç olmadı.
SS motor dediğim her zaman gözümde böle dolu büyük , büyük dediğim ne biliyim daha kalıplı yani rc200 - r25 - cbr250 veya bunların 125 liği gibi daha cılız olmayan motorlardı. Tamam bunlarında sınıfı ss ama ne bileyim ben hep ss diyince gözümde en az bi 600rr - r6 falan canlanıyor.
ss açılımı super sport. Hem super hem sport buda benim gözümde bahsettiğim gibi 125 veya 250 - 300 sınıfı değil maalesef. 600cc yi koyunca mecburen gövde büyüyor lastik genişliyor ses değişiyor vs vs. Bu arada ses dediğimde egzozdan gelen ses değil motorun kendisinden gelen o ses...
Ne bileyim bir 250 cc ss ile 600 cc ss i yan yana koyunca bile çok farklı duruyorlar. Bazen otobanda falan görüyorum r25 kaptırmış gidiyor ama hani belli limitinde. üzerine iyice yatmış , motor dengesizleşmiş vs vs.
Muhtemelen arkadaşımızın benzettiği yada demek istediği olay bu.
. Ama racing motora biniyorum diyorsan uçacaksın abi, motorun hakkını vereceksin. Bende o hakkı bu bahsettiğim motorlarda görmüyorum.
Racing de hızlı olmak zorunda. Ikına ıkına 170-180 yapan alet için bel ağrısı çekemem valla![]()