Kawasaki neden araba üretmiyor?

Zaten adamlar belli sektörlerde iş yapıyor ayriyeten araba sektorune girmek için yapacağı yatırıma kendi sektorlerini geliştirmek için kullanıyordur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten adamlar belli sektörlerde iş yapıyor ayriyeten araba sektorune girmek için yapacağı yatırıma kendi sektorlerini geliştirmek için kullanıyordur

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aramızda Kawasaki CEO su yok ama Kawasaki Türkiye yetkilisi tommygun abim var, gerekli açıklamayı bizlere sunduğu için ona minettarız. Yeni gelecek modeller ve zamlar hakkında bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz 👏.
Kawasaki Türkiye için önem ve etkimi şöyle örneklendireyim; Oksijen sensöründen kaynaklı Fi ışığımın yandığını öğrendiğimde motoru Z-Moto'ya götürdüm. Oksijen sensörü istedim, dediler ki "yalnız biz son kullanıcıya parça satmıyoruz" , "ee o zaman şu fi ışığını söndürmeyi deneyin, reset atın" dedim, bana "yalnız biz eski motorlara bakmıyoruz" dediler. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yasuhiko hashimotoyla görüştüm dargınmış araba endüstrisine kırılmış bir daha girmem diyor sizlere de çok selamlarını iletti sevgilerle..

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Biraz baktım Kawasaki bireysel olarak tren, yük gemisi, denizaltı, uçak, jet, helikopter yapıyormuş.

Uçak, jet ve helikopterleri Japonya hava savunması için üretiyormuş. Hatta 2. Dünya savaşında binlerce savaş uçağı üretmiş.

Bildiğimiz Boeing yolcu uçaklarının üretiminde de belli bir yeri varmış.

Peki neden araba sektöründe değiller?

Listeye bakarsak, bi o kalmıştı diyesim geldi.

Motosikleti
Ns200 15"
Kawasaki Türkiye için önem ve etkimi şöyle örneklendireyim; Oksijen sensöründen kaynaklı Fi ışığımın yandığını öğrendiğimde motoru Z-Moto'ya götürdüm. Oksijen sensörü istedim, dediler ki "yalnız biz son kullanıcıya parça satmıyoruz" , "ee o zaman şu fi ışığını söndürmeyi deneyin, reset atın" dedim, bana "yalnız biz eski motorlara bakmıyoruz" dediler. :)
Abi çok yardım etmişler yani ben bile mahçup oldum bu durumda, Korlas ile kapışır gibiler :D.

Şu mesajınızdan sonra bana hiç bir kuvvet kawasaki aldıramaz. Öyle saçmalık mı olurmuş. 80 model şahinler hala tofaş servislerinde hizmet alıyor. Yedek parçayı 10 yıl sağlamak zorunda.10 yıldan sonra da marka ismine yakışır şekilde hareket etmek zorunda. Yoksa piyasadan silinir gider ki; kawasaki için gün geçtikçe de öyle oluyor.
Zannımca bu sadece TR de böyledir. Yurt dışında 30 yıllık motorlara bile bakıyorlardır. Bakmalılar da.
Bizdeki .ötü kalkmış servisler yüzünden markalar batıyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bak birde şu sebep var. Kawasaki araba üretse, hepimiz bir yerine bok atacağız. Ama iş makinasını çalışırken hepimiz büyük bir zevkle seyrederiz. Japon adamı bizi bizden daha çok düşünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar