Kawasaki MotoGP den Çekiliyor Mu?

Resmi olarak açıklanmış bir bilgi değil, ancak Avrupa ‘da ki web siteleri (Gazzetta.it, Tuttosport, MotoBlog) bu haberle çalkalanıyor.

Bazı kaynakların belirttiği üzere Japon takımı 5 Ocak pazartesi günü MotoGP Şampiyonası’ndan çekildiğini resmen açıklayabilir. Çekilme kararının doğrulanması durumunda ise MotoGP şampiyonasında 4 tane fabrika takımı kalacak ve Marco Melandri ile John Hopkins takımsız kalacaklar. Daha önce Honda Formula1 ‘den, Subaru ile Suzuki Dünya Ralli Şampiyonasından çekilme kararı almıştı.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

yerinde bir karar olur.madem bunca yıl başarı gelmemiş boşu boşuna yarışlara para akıtmanın bir manası yok.

Bu japonlarda çok acaip adamlar koskoca fabrikalar milyonları kazanıyolar ama kriz ayağına cimrilik yapıyolar.

motosikletten para kazanmayan bir firma için bence çekilse ne olur çekilmese ne olur adamlar gerçekte motordan para kazanmıyorlar toplam cirolarında çok az bir yer kaplıyor

Bu japonlarda çok acaip adamlar koskoca fabrikalar milyonları kazanıyolar ama kriz ayağına cimrilik yapıyolar.

milyonları kazanıyorlarda acaba bi arge çalışmalarına ne kadar para harcıyorlar acaba hiç birinin fikri varmı:silent:
kazançların yarısından fazlası arge çalışmalarına gdiyor bu tarz yarış sektöründe bulunan firmalar için...

Kawasaki markası gözümde scootera bulaşmamış (maksat para olsun Kawasaki scooter yapamayacak mı? Kralını yapar) safkan motosiklet markasıdır. Bu markanın MotoGP den çekilmesi üzücü...

Belkide yanlış pilotlar secmişlerdir bunca yıl :farao: Kenan Gp de olsa döktürürdü

Biraz komik olmuş ya, tamam Kenan SS'ta dünya şampiyonu ancak MOTOGP ayrı bir olay SUPERBIKE'taki gibi hüsranada uğrayabilirdi.Kenan bir tane ancak dünyayı kurtaran adamda değil...

her ne kadar kawasakı moto gp de varlık gosteremesede cekılmemesı cok onemlı...ben bunun bı hastalık olabılecegını ve dıger takımlarada bulasacagını dusunuorum...ınsallah bole bısı olmaz

Belkide yanlış pilotlar secmişlerdir bunca yıl :farao: Kenan Gp de olsa döktürürdü
Kenan gp'de olsa pek bir başarı elde edemezdi sonucta ikisi apayrı şeyler.Kenan'ında dediği gibi Rossi gelse ss'te başarı elde edemez ben gp'ye gitsem edemem...
Ayrıca bunlar medyatik politikalar Kawasaki'nin çekilmesi para kazancını arttırmaz aksine düşürür bence..:)

boy

Kawasaki, MotoGP'den çekilirse kimse çekildiğini hissetmez bile :p Bugüne kadar hiçbir başarısı bulunmayan bir takım. Bir sürü pilotla da denedi ama demek ki motorları iyi değil. Ben herşeye rağmen renk olması açısından Kawasaki'nin çekilmesini istemem. Belki Melandri sayesinde bu sene birşeyler yapabilirler.

@Murat2100
Belkide yanlış pilotlar secmişlerdir bunca yıl Kenan Gp de olsa döktürürdü
Kenan'ın Supersport sınıfında dünya şampiyonu olması her sınıfta başarılı olması anlamına gelmiyor. 2008 sezonunda deneyim sahibi olmadan Superbike sınıfına geçmesi çok büyük bir hataydı, bunun bedelini de ödedi. Supersport, Superbike ve MotoGP çok farklı sınıflar. Kenan'ın Superbike'ta kafada giden adamlarla baş edebilmesi için Supersport sınıfında en az 3 sene yarışıp ilk üçe girmesi şart. Superbike motorları çok güçlü, motora hakim olmak o kadar kolay değil, 600cc onların yanında çocuk oyuncağı. MotoGP motorlarından hiç bahsetmiyorum bile..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Adamlar dünyanın parasını harcayıp,yeni motor geliştirdiler.
Daha 1-2 yarışta ancak kullandılar.
Bu kadar yatırımı heba edeceklerini sanmıyorum.
Bence devam edeceklerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar