- Konu Yazar
Herkese selamlar,
Vitesli motosiklet ile toplamda sadece 6 gunluk temel egitim tecrubem var (honda cbf 150 ve yahama ybr 125 ile - asfalt uzerinde)
ileride enduro ve/veya kross yapmak istiyorum.
Baslangic icin nasil bir motor almaliyim?
Dual purpose bir motor ile hem asfalt hem arazi uzerinde kullanarak tecrube yapabilir miyim?
Evim offroad yapilan yerlere cok yakin. is yerim ise eve yaklasik 20 km uzakta (asfalt ile) dolayisyla ikisin de avantajini kullanmak istiyorum.
ancak bazi arkadaslar, hicbir tecrubem olmadigi icin cbf 150 ile baslamami tavsiye ediyorlar. Bazi arkadaslar ise yamaha xt 125r veya benzeri bir motor ile baslamam gerektiginde israr ediyorlar.
Bense bugun bir kawasaki klx 250 uzerine ciktim ve adeta asik oldum.
sele yuksekligi herhangi bir problem olmadi (klx 250 89 cm).
Kafam karismis durumda. Degerli tavsiyelerinizi bekliyorum,
saygilarimla,
Gvnc
Vitesli motosiklet ile toplamda sadece 6 gunluk temel egitim tecrubem var (honda cbf 150 ve yahama ybr 125 ile - asfalt uzerinde)
ileride enduro ve/veya kross yapmak istiyorum.
Baslangic icin nasil bir motor almaliyim?
Dual purpose bir motor ile hem asfalt hem arazi uzerinde kullanarak tecrube yapabilir miyim?
Evim offroad yapilan yerlere cok yakin. is yerim ise eve yaklasik 20 km uzakta (asfalt ile) dolayisyla ikisin de avantajini kullanmak istiyorum.
ancak bazi arkadaslar, hicbir tecrubem olmadigi icin cbf 150 ile baslamami tavsiye ediyorlar. Bazi arkadaslar ise yamaha xt 125r veya benzeri bir motor ile baslamam gerektiginde israr ediyorlar.
Bense bugun bir kawasaki klx 250 uzerine ciktim ve adeta asik oldum.
sele yuksekligi herhangi bir problem olmadi (klx 250 89 cm).
Kafam karismis durumda. Degerli tavsiyelerinizi bekliyorum,
saygilarimla,
Gvnc