Kawasaki KLR 650

arkadaslar merhabalar ogrenmek istedigim birsey var ve bunu deneyimi olan arkadaslardan ogrenmeyi yeglerim?

suan fz6 fazer kullanıyorum ve makul bir teklif aldım takas icin 2005 model kawasaki klr 650 yle takas etmek istiyor bir arkadas, motor iyi durumda sorunu yok gibi tabii bir ustaya gosteririrz almadan once ama ogrenmek istedigim esas mevzuu bu motor nasıl rahatmıdır sorun cıkarırmı artcıyla 200km git 200km gel yola gidermi giderse rahatsız olurmu? artcı rahatsızmı olur parca durumu nedir pahalımıdır yakıtı nedir enduro icin iyi bir gecis midir? istedigimde de araziye girip dag tepe yaparmı? sagolun:cat:

Hocam dursun fazer in macera aramaya gerek yok taş gibi motosikletin var :cat:

korkut hocam sagol yorumun icin baska fikri olan yokmu arkadaslar?

o zman galiba en mantıklısı bu konu hic acılmamıs gibi dusunup arkasını aramadan unutulup gitmesini saglamak saglun degerli yorumlarınız icin!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Klr iyi motordur...Ama temizini bulmak kaydıyla... Artçı için çok daha rahattır fazerden.... Yaylanması olsun hakimiyeti olsun fazerdan kolaydır....
Her yola gelir...Ama dağa çıkamassın tabiki...
Yakıt olarak fazerden az yakar.... Ama güç olarak fazerden düşüktür... Torku güzeldir....Kendini hemen hissettirir....

Kawasaki nin parçası zor bulunuyor derler...Ama çok ta parçaya ihtiyaç duyan bir motor değil.... Diğerleri ile aynı pahalılıktadır....
Enduroya geçiş için iyi bir seçim..Ama dediğim gibi makine temizse.... En azından yol endurosu olan dl den daha iyi bir seçim.... :cat:

bos ver abim senin makine daha janjanlı duruyo :cherry:

kardeş teklif iyi galiba:) klr 650 için bir arkadaş yorum yazmış doğru yazmış rahattır uzun yola gider ama 160.150 normal hızlarda aşırısı iyi değil yüksek olduğu için parça olayı zaten hangi yüksek cc motorun normal debriyaj balata v.s dışında parçası varki ? birde en önemlisi temizini bulman genelde cross giibi kullanıyorlar bende de fazer vardı geçen sene senin gibi takas olayı oldu ben girmedim diğer bir konuda 2. eli zor gidiyor

valla kararsızlıga düsmek istemiyorum teklif ciddi güzel ama fazer den de ayrılırmı off offf?

kardeş içine sinmiyorsa birşey almayacaksın ben aldım birkaç araba veya motor hiç iyi olmuyor istemeyerek biniyorsun ve kullanıyorsun tabi mecburiyet ayrı konu bana kalırsa içine sinmiyorsa girme takasa motorunu satacaksan nakite sat 3.5 aşagısına tabi seçim senin maddi ihtiyaç v.s varsa bilemem benden tavsiye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar