harbitürk kardeşim tuzun kuru olunca böyle alaya alırsın.
İstanbulda motorcu olmak kolay tabii birinde bulamadınmı geç yan dükkana sor.
Anadoluda motorcular birbirini korumak ve kollamakla sorumludur.dayanışma olmazsa bu işi yürütemezsin.bu forumlarda bizlerin işlerini bir nebze kolaylaştırsın diye var.
cumartesi fuarda görüşelim de daha detaylı anlatırım.
Osmaniyeden selamlar.:rendeer:
Nedemek misafirim olun.
Yanlız unuttuğunuz birşey var istanbulda motorcu olmak kolay değil.
Hatta sizin otaraflarda daha kolay. Heryer motor heryer motorcu. Buralardan medet ummanız hata.
Motorumun selesini yırtmışlar söktüm bizim mahallede bi koltuk-döşeme işleri yapan biyer var oraya gittim çırağa verdim bir güzel deri kapladı eskisinden daha iyi oldu. 15 ytl ye halloldu.
Sen işi gücü bırak sele peşinde dolan olacak iş mi yaw. Aradığınız mekanik parça olsa kralını orda daha ucuza yaptırırsınız. Sanmayın burda herşey hazır.
Ustaların alayı çakal olmuş.
Balata değişsin, yağ değişsin diye motoru servise veriyorsun adam balatayı zımparalıyor, yağıda karıştırıp koyuyor sen sanıyorsun ki bakım yaptırdın.
Burda motorcu olmak daha zor.
Bu foruma gelince burdaki arkadaşların %10 u anca motorcudur. geri kalanı henüz başlamış yada başlamayı düşünüyor.
Fuara saat 12 gibi gittim motosiklet.net standına uğradım birtek üye yada kalabalık yoktu. Sadece ben vardım nerde o motorcular bilmiyorum.
Ha illaki benim sölerimi farklı yerlere çekmek istiyorsunu buyrun çekin benim için sorun değil adresimde fuar alanına çok yakın ben sizi orda karşılarım. sorun değil böyle şeyler bizim için