Kawasaki KLE 500 düşünüyorum, ne dersiniz?

Herkese merhabalar,
2005 model veya üstü yani yeni kasa bir KLE 500 almak niyetim var. Niyetim var ama henüz tam kararımı veremedim. Nelere dikkat etmeliyim, benzin tüketimi nasıldır, kronik sorunları var mıdır? KLE 500 sahipleri, kullananlar, bilenler fikirlerini yazarlarsa sevinirim.

Bi ara çok fena yazılmıştım bu motora çook araştırdım transalpin tek halefi olan bu motorun iki kusuru var.

1. Kawa distribütörü bu modele gerekli hassasiyeti göstermiyor.
2. Transalp kadar çok yakıyor.

Yani senin anlayacağın model yada performans olarak sorunsuz mekanik 10 numara Fazla yakmasının nedenide çift silindirli ve de karbüratörlü olmasından ama gazı verdinmi 200 ü görmen an meselesi 0-100 videolarda 6-7 sn civarı.

Hafif ofroad, Hafif Touring, Hafif trafik aracı işde.

Herşeyden biraz var tercih sana kalmış.

( Ben almadım çünkü şehir içinde çok fazla yol katediyorum )

Galiba seneye Yamaha XT660R alacağım.

hımm hafızam yanıltmamış :wiinkk::wiinkk: üstat bizim sitede fisherman nazmi abi var onda kle 500 var 2004 model satmayı düşünüyordu sanırım istersen ona bir danış .. mutlaka faydası olur.. bu arada görüşelim bak cuma günü etkinlik var siteden bakarsın :cat: :rendeer:

Bi ara çok fena yazılmıştım bu motora çook araştırdım transalpin tek halefi olan bu motorun iki kusuru var.

1. Kawa distribütörü bu modele gerekli hassasiyeti göstermiyor.
2. Transalp kadar çok yakıyor.

Yani senin anlayacağın model yada performans olarak sorunsuz mekanik 10 numara Fazla yakmasının nedenide çift silindirli ve de karbüratörlü olmasından ama gazı verdinmi 200 ü görmen an meselesi 0-100 videolarda 6-7 sn civarı.

Hafif ofroad, Hafif Touring, Hafif trafik aracı işde.

Herşeyden biraz var tercih sana kalmış.

( Ben almadım çünkü şehir içinde çok fazla yol katediyorum )

Galiba seneye Yamaha XT660R alacağım.

Bu yorumun ustune KLE 500 almışın galiba :D Hortlatim konuyu :D

:) Aynen öyle olmuş :)) Ama yakıt konusunda yanılmışım 4.5 litre yakıyor şehir içi Uzun yolda 3.8 e kadar düştüğü oldu ama ortalama 4.0 diyelim. Parça konusuna gelince servise pek ihtiyacınız olmuyor :queen: bozulmuyor meret..

:) Aynen öyle olmuş :)) Ama yakıt konusunda yanılmışım 4.5 litre yakıyor şehir içi Uzun yolda 3.8 e kadar düştüğü oldu ama ortalama 4.0 diyelim. Parça konusuna gelince servise pek ihtiyacınız olmuyor :queen: bozulmuyor meret..

Kısmetse Cumartesi bende bir KLE 500 e bakacam kısmetsede alirim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar