Anlaşılan o ki çok stresli herkes... Gülüp geçmek yerine ciddi ciddi cevap yazıyonuz...
Yok mu hiç Kawasaki'yi gömecek yahu?![]()
Bi ara Z1000 sürmüştüm. Hayatımda sürdüğüm en odunsu motordu. Kalas gibi. Beygir var ama motor odun.
Anlaşılan o ki çok stresli herkes... Gülüp geçmek yerine ciddi ciddi cevap yazıyonuz...
Yok mu hiç Kawasaki'yi gömecek yahu?![]()
Şakası bile hoş değil
Kawasaki Z1000 kadar güzel dizayna sahip olan bişey yok
Ekipman mağazasında görmüştüm kask ararken ne için geldiğimi unuttum motoru görünce aralıksız 10 dakika boyunca ondan başka bi şeye baktığımı hatırlamıyorum
Keske atmayaymis... Yandaki levhalardan top case yapip bir kuryeye hediye edeymis... Kenarda çürümek yerine pizza lahmacun tasiyip ise yarardi en azindan... Gerci kolay kolay çürümez de bu, her yeri plastik, pet sise gibi masallah...Çok fena gaza geldim beee.Attım gitti.Dahada kawasaki almam.
![]()
Şakası bile hoş değil
Kawasaki Z1000 kadar güzel dizayna sahip olan bişey yok
Ekipman mağazasında görmüştüm kask ararken ne için geldiğimi unuttum motoru görünce aralıksız 10 dakika boyunca ondan başka bi şeye baktığımı hatırlamıyorum
bir daha almayalım bari
madem oyle diyolla
Ss motosikletler için ''Gawazaki gibi mi, abi bu kawazagi mi?'' diye bir kalıp var bu ülkede. Kamasakiyse iyidir :mrgreen:
bende zzr 1100 vardı ile başlayan hikayelerin ortaya çıktığı marka
ona göre
Motorunu, beygirini, parçasını falan neyse de; yeşiline laf etmeyin
Bu arada benelli tnt25'in de yeşili muhteşem...
Neyse; şimdilik "yeşil" Kubazaki ile devam :mrgreen:
Çaponyanın Tukatisidir o,, kolay gömülmezKawacilar yamacıma bi toplansın.. 600 cc altı şöyle bi ayrı dursun, motor mu lan onlar
Buyur işte, Bende sana tutuluyorum N'olcak![]()