Enduro'dan naked' a geçmeyi düşünüyorum, Fazer 600 S2 yada Kawasaki Z750 diyorum, Kawasaki fiyat düşürdükçe aklımı çeliyor :silent:
fazer yeni kasa olsa dusunulebilir ama, z750 yeni tasarim, cabuk eskimez :cat:
Enduro'dan naked' a geçmeyi düşünüyorum, Fazer 600 S2 yada Kawasaki Z750 diyorum, Kawasaki fiyat düşürdükçe aklımı çeliyor :silent:
ER-6f 8.500 €
oleyyy düş düş güzelim görkem sana benzin menzin alacak yollara çıkacak
oleyyy düş düş güzelim ÖZER sana benzin menzin alacak yollara çıkacak:mrgreen:
zxr6 manyak makina ninjasüper olur ya.ama arkadaşların dediği gibi servis ve parça sorunu bozuyor işi.aa bi arkadaş honda türkiyede en iyi demiş.yanılıyosun bende honda kullanıyom ama racinglerde yamaha r6 ve cbr 600rr ı karşılaştırırssan .14 hp daha fazla r6 daha agresif bi makina.
:cat: :cat: alkışlıyorum...rayjay Hayatlarında hiç kawa kullanmamış arkadaşlar bile servisten yakınıyor. Komik bi durum aslında, millet olarak kulaktan dolma bilgilere ne kadar saygılı olduğumuzun göstergesi. Senelerdir siyasetçilerin insanları bu kadar kolay uyutabilmesinin nedeni de bu aslında. Masala efsanye çok yatkın bi toplumuzBen kawa alırken de bazı arkadaşlar aman kawa alma servisi kötü demişlerdi. Hatta birine olum sen hiç kawaya binmedinki nerden çıkartıyosun dedim. Bizim arkadaşın komuşunda varmış o söylemişti demişti. Ben de len get ının dıdısının dıdısı dedi diye gönlümdeki motoru almıcam mı demiştim.(Tabi o diyen kişi de meçhul, belki ona da yine başkası böyle aktardı.) Gittim aldım şimdi iyiki o arkadaşı dinleyipte kawadan caymamışım diyorum kendi kendime. Benim sağ grenajda ufak bi çizik var ben de motor konusunda çok titizimdir. Kafaya taktım bunu açtım sordum z-motoya 10 günde getiririz dediler. Alım mı siparişi dedi arkadaş, ben bi burdaki servise gösterim öyle karar vericem dedim. Servisteki usta bunun için grenaj mı değişir abi dedi, ben olsam rötuş bile yaptırmam buna dedi, öyle kaldı. Yani o kadar abartıldığı kadar sorunlu bi servis yok. En azından ankara için konuşuyorum. Başka illerdeki servisleri bilmediğim için yorum yapamam.
hayir bir de konu burda servisi degil ki :silent:
"ucuz" de & "pahali" de, ne bliim "su motor model var sifir vadeli kredi avantaji var" de, hepsi kabulum de servis ne alaka :farao:
cbr125 in son hizina dondu nerde kawasaki lafi gecse orda birisi gelip "breh breh breh servisi soyle boyle... " demezse sanirim tas yagacak basimiza :mrgreen:
hayir bir de konu burda servisi degil ki :silent:
"ucuz" de & "pahali" de, ne bliim "su motor model var sifir vadeli kredi avantaji var" de, hepsi kabulum de servis ne alaka :farao:
cbr125 in son hizina dondu nerde kawasaki lafi gecse orda birisi gelip "breh breh breh servisi soyle boyle... " demezse sanirim tas yagacak basimiza :mrgreen: