Kawasaki Er6-n yakıt raporu

yukarıda biyerlerde ılgaz gezisinde diye yazmıstım 20 ytl benzin ile 200 km diye
yaklaşık 7,2 litre ile 200 km yapıyor anlamına geliyor ama ölçüm hassas değil belirtmekte yarar var :p , bütün yol boyunca 80 - 100 km / saat hızla gittiğimizi de belirtmek isterim , silent scream arkadaşımızın ybr si sağolsun :)

Ö.Z.€.R;812539' Alıntı:
Z 750 S' in, 175km 'de 20 ytl yaktığına şahit olmuştum...

O zaman sizin makinelere, pek az yakıyor denemez.

Çünkü; Z750 S, 4 silindirli ve yolu ortalama 120 km hız ile tamamladık... :bounce:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki denmesin :cherry:

100 km de yaklaşık 3 litre yakan başka 650 lik var mı??
sizin z750 de 4 litre civarı yakmış gözüküyor , 120 km / saat için süper değerler
ben itmişsinizdir diye düşünmüştüm :p :cherry:

Ö.Z.€.R;813474' Alıntı:
Şuan 3000 km'yi geçtim yazmışsın...

3000/9 desek, 333 km yapar depo başına. Hadi 33 km at kenara, bu makine 1 depo ile ortalama 300 km yapabiliyormu :silent:

uzun yolda gecen pro ile yaptıgımız gezide ışık 340 km de yandı.
sehir icide 230km ile 270km arası degisiyo.

Ama daha oncede yazmıstım ışık hep aynı yerde yanmıyo bayır ve ayaklıga koydugumda benzin bitmeye yakınsa yanabiliyo.

Mesela bazen ışık yanıyo bayırda fln sonra sonuyo 20-30 km gittikten sonra tekrar yanyo heh simdi bitiyo diyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaç para yakarsa yaksın harika makina en çok sevdiğim özelliği çok dengeli sevmediğim özelliği ise benzin ve hararet göstergesi olmayışı bunlar hariç gösterişli sport naked.

szr

Anormal kafam karıştı;:queen: ama hayırlı ve de uğurlu olsun
Bu ara bnm bws de bu civarlarda yakıyo:p

Gökay; sahibinden.com da motosikletinin ilanını gördüm. Hatırladığım kadarıyla sen gayet memnundun, hayırdır ?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
özer, bu sezon nasıl olsa binemicem diye satıyor tatilde yerine ben vekalet edeyim :cherry:

Gerçekten az yakıyomuş...

Bi şey sormak istiyorum... ER 6 sının Egzostunu performans egzostu ile değiştiren var mı...
Se olarak tatmin edici sonuçlara ulaşılabiliyor mu...

Hep aklımın bir kenarısında olan her gördügümde öznle baktıgım hoş hatta aşık oldugum bi makinedir gerekse tasarımı olsun gerekse performansı ve şmdide Gerekse yakıtı :) artık Ybr yi yeni aldım askere kadar hayırlıs Mevlam ne eyler ne eylerse Güsel eyler ama sırf yedek parca konusu canımı sıkıyor biri Yedek parçasını bulmak ölüm buldugunda parasını vermek bayılmak gibi dedi :D
ama ne de olsa Dedigim gibi aşk bu :p Gülü seven dikenine katlanırr..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar