s.a arkdaslar er6 n almayı dusunuyorum 2006 model buldum bitane kısmetse haftaya alıcam ozellıkle kullanan arkadaslara soruyorum yakıtı sıkıntısı nedir motorundan sıkıntı yasarmıyım alırken nelere bakayım ılk motorum olmıcak bundan önce drift phantom inazuma calibre 250 im vardı artık bi 600luge geceyım diyorum ama basımı agrıtmıcak birşey olması gerekıyor motordan anlayan bırıyım kendı bakımımı yapıcam suan yaşadığım yerde motor tamircisi felan yok
Bende 2006 model er6n aldım iki hafta oldu samimi bi arkadaşımdan aldığım için öncesini de biliyorum sorunsuz bir motor. Yakıtı kendi sınıfında çok ekonomik. Gazlamana göre 4-5 litre arası yakıyo. Yağ eksiltme sorunu var ve er6 ların çoğunda varmış sanırım. Oda göze batacak kadar değil. Şuan hesaplama aşamasındayım. Aldığım arkadaşın dediğine göre 500 km de 100 cc kadar yağ eksiltiyo. Yağ eksiltmeyi sorun olarak saymıyolar genelde. Yağ yakmayla karıştırmamak lazım. 200 e kadar çok kısa sürede çıkabiliyo son hız 220 falanmış sanırım daha denemedim. Motorun gücü hiç kesilmiyo ve konfor da iyi. Uzun yolda biraz rüzgar hissedersin eğer problemse er6f al ama ben naked sevdiğimden sorun etmedim. Herkese tavsiye ederim. Biraz daha param olsa satıp yine daha yeni bi er6n alırım. Bi şikayetim olduğundan değil sadece her anlamda hakkını verdiğinden er6 görüyo gözüm sadece. Rakip olarak mt07 gösteriyolar kullanmadım bilmiyorum ama şikayet edenleri çok. Ayrıca şasi sağlam değilmiş. Kullanmadan bilemeyiz tabi. Şuan tek sıkıntım servisinin yetersiz olması. Bi ihtiyacım olmadı bakımları da kendim yapıcam allah z motoya muhtaç etmesin