Selam herkese.
Yeni motorcu oldum. Egitimi tamamlayip, ehliyet sinavimdan da gectim ve simdi sira motoru almaya geldi. Hocamin tavsiyesi uzerine Honda CBR650F baktim. Bir de Yamaha Fazer 8, Yamaha XJ6 Diversion, Kawasaki EF6F baktim. Bunlar arasinda kararsizim.
Sizlerin onerisini de duymak isterim.
Simdiden tesekkurler.
Hayırlı olsun alparslana. Çok geleneksel ve de hakli olarak herkes bu makinelerle başlama diye önermiştir/önerecektir. Elbette karar sizin. Yaş da biraz kemale erdiyse, kanımca başlanabilecek maks cc 500'dür (yaşınız çok genç ise max 250 cc). CB500F'i incelemissinizdir sanirim. Maalesef fazla alternatif yok bu hacimlerde. Hele ki 4 silindire hiç kayma bence. Cok donuyor bu muhabbetler forumlarda, cok geleneksel cumleler var ve cogu dogru.. Ben 7 sene sonra dondum tekrar 2 tekere, ve sirf bu aradaki zaman dolayısıyla kendimi daha rahat hissedebilecegim NC750S aldim. 55 BG ama torku olan bir makine, yakit sahane, depo yeri muazzam. Elbete saydigim makinelerden farkli bir makine, belki bu da bir secenek olabilir sizin icin. Dolayısıyla, uzun seneler kullanmak adina daha akil bakmak lazim kanımca. Elbettere dedigim gibi karar sizin... Kolay gelsin, zordur karar verebilmek..