Merhabalar,
Bu aralar sifir km alma niyetim var, kullanan arkadaslar asagidaki konularda paylasimda bulunurlarsa cok sevinirim;
- teknik olarak gozlemlerinizi paylasabilir misiniz ? Kronik bir sorunu var midir ? ( Yedek parca / servis sorunu ve fiyatlari ile ilgili )
2006 modelini 3 yıl kullandım grenaj zırıltısı vardı üst modellerde sorunu çözdüler. Sıfır alıcaksınız kronik sorunu yok.
sadece bir kez o da satmadan 1-2 ay önce uzun yolda yağ eksiltti (hatrı sayılır şekilde) fakat motoru rüzgara karşı bir hayli
zorladığımı söyleyebilirim.
-uzun yol kullanimi icin nasil ?
Uzun yolu çok iyi yakıt-konfor-güç-hız -tork ne isterseniz var. Bazan uzun yolda mola verdiğimde hassas bölgelerde titreşimden dolayı
geçici his kaybı yaşadım fakat önemli bi şey değil 
-
rahatlikla ulasabildiginiz son hiz ve yapabildiginiz son hiz nedir / bu hizlarda herhangibir guvensizlik hissediyor musunuz ?
Rahatlıkla son hıza ulaşabilirsiniz o da 220km dir 2 kez yaptım.-
uzerinde gelen lastikerde bir sorun var mi, degistirmeye gerek var mi ?
Gerek var ben değiştirdim fakat bendeki dunloptu hala öylemi bilemem sert ve tutuşu rahatsızlık veriyordu. Michelin pilot2 almıştım.
- yakit tuketimi nasil, gercekten soylendigi gibi ekonomik mi ?
Yakıt tüketimi bu sınıf bir motor için çok çok iyi daha iyisi şamda kayısı. 3.5-4-5 duruma göre.
- anahtar teslim alis fiyatlari hep ayni mi ? Benim 3-4 senedir gozlemledigim sanki hep 8750 Euro/ABS, degisiklik oldu mu hic ?
Genelde bende o civarda gözlemliyorum.
- son olarak bu motor saniyorum epeydir araliksiz satiliyor, korkum simdi alirim da seneye modelin satisi durdurulur farkli bir kasa ile cikar ayni honda 600f lerde oldugu gibi, bunda da boyle bir durum olabilir mi, sizin duyumlariniz var midir ? Bu kadar uzun zamandir bu motor ayni sekilde satista olduguna gore cok tutulan ve kendini ispatlamis olmali herhalde ? Ama 2. eli biraz sorunlu gibi, neden boyle acaba ?
Zaten sorunun içinde cevabı kardeşim. Uzun yıllar çıkan motor iyi motordur. Her yenilemede küçük sorunlar giderilir.
Gözü kapalı tercih edebilirsin. Ben hala motorumu özlüyorum. Satarken rahat satarsın.Cok tesekkurler
Rica ederim. 