Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor er6f miş ama grenajı ya bulamamışlar ya da pahalı gelmiş. er6n e çevirmeye çalışmışlar ama orjinal er6n far takmamışlar. gösterge farklı olduğu için N den far olur mu bilmiyorum. ben de orjinaline çevireyim diyorum komple f grenaj ve far lazım.

kardeşim hiç kasma böyle aldığın gibi bin. komple far grenaj takmaya kalkarsan en 5-6 bin tl tutar.tabi bu kawasaki servisinin vereceği fiyat.çin malı ya da çıkma falan bulursan duruma göre değişir ama hiç kafanı buna yorma bu şekilde bin sen.

Ben motoru komple naked a çeviricem. benim karenajları boyatıp kullanabilirsiniz satmayı düşünürsem. euro artmadan önce 300tl demişlerdi stickersız ve boyasız karenajın tek tarafına. kafa karenajı da epey pahalıdır, windshield ve far da ayrı satılır. kafa demiri de almanız lazım. çok fazla tutacaktır. ben ise hepsini çıkaracağım bakalım aradığım farı bulur bulmaz. ya da idarelik bir far takıcam şimdilik.

BEN DE NAKED FAR TAKSAM OLUR MU ACABA? KM GÖSTERGESİ ER6N E GÖRE DEĞİŞİK BİRAZ FAR AŞAĞIDA MI KALIR? FAR BULURSAN HABER VERİR MİSİN?

2011 kawasaki er6fim var 30.000 kmde turuncu renkte hasar kaydı yok ve yeni kasa satmayı dusunuyorum ilgilenenler 05325679173 ulasabilir saygılar..

Arkadaşlar aküm sıfır bujler sıfır ynı taktım haftada bı motorum zor zor calışıyor motor cok yatmıyorda bugun kullandım yarın bınıcem diyorum 3 4 seferde uzun uzun marsta motor calışıyor ne olabilir ki sebep sizce

Bir yerleri kirlenmiş olabilir, hava filtresi sanırım yapar ama emin değilim, ateşleme kaçırıyordur belki zaman ayarı gerekebilir. Yani bir ustaya görünmesi şart.

aküm zayıflamıs sarj oldu sorun cozuldu bizi motorlar kaç lt yağ alıyor 2006 toplam filtre ile beraber

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-doktordan-hor-kullanilmis-159385821/detay

selam arkadaşlar. er6f de akşam sürüşte farların sanki yetersiz kaldığını düşünüyorum.Uzunlarında öyle çok bir faydası olmuyo gibi.üzerinde standart ampüller var acaba genelde böyle zayıfmıdır? yada daha kuvvetli aydınlatma yapan osram yada başka bir yöntem kullanan varmı zenon takmadan.

Arkadaşlar merhaba ninja 250 mı sattm sımdı er6 lara bakıyorum forumda satan varsa ıltıbat kurabılırmıyız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar