yok f1 ışığı da yanmıyor. Bakımı yapılalı 2 bin km olmadı. sevise sorduğumda da o kadar yakması normal ne de olsa 650 cc diyolar. Ben de sizi örnek veriyorum. Olmaz öyle şey diyolar. Anlamadım gitti.
Ama şunu söyleiym geçen sene yaz sonlarında, yani bakımdan önce, iki kişiyle 340 km yapmıştım. o zaman benzinin litresi kaç liraydı ama tam 38 ytl'lik benzin almıştım.
Samet sen de benim kadar takımşsın bu duruma anşlaşılan.
Anladığım kadarıyla sen de sakin kullanıyorsun. Şöyle söyleyim ben, 6 bin deviri hiç geçemden ortalama 4-5 bin devirde kullanıyorum. Böyle scooter gibi kullanmama rağmen şehir içinde değerler 100 kilometrede 7 litreye kadar çıkıyor hatta geçiyor.
U değerleri de öyle şu kadar benzin attım şu kadar gittim diyerek değil, full depo 100 km gittikten sonra benzin alıp, aldığı litreye göre ölçüyorum. Yani hesap kesin doğru.
Ama şunu söyleiym geçen sene yaz sonlarında, yani bakımdan önce, iki kişiyle 340 km yapmıştım. o zaman benzinin litresi kaç liraydı ama tam 38 ytl'lik benzin almıştım.
bence tüketim olayı kullanıma ve yol şartlarına bağlı ben bu konuyu bayadır araştıryorum hatta buji değiştim filtre temizlettim olmadı motorun eski sahibi bana satarken 200 km den önce ışık yakmadıgını soylemişti bende ise 30 km daha önce yakıyor.yol şartlarını değiştiremem ama az yakan arkadaşlar bir depoya en fazla kaç lt benzin alabildikleirni ve ortalma kullnım alışkanlıkarını soyleseler belki biraz yardımcı olabilirlerbi örenke vereyim levent le sapanca ya gittigimizde dönüşte beraber benzin aldık ben 13 lt aldım levent yanlış hatırlamyorsam depoyu salayarak ve üstünü doldurarak 15 lt den fazla aldı şimdi benim ışığımın erken yanması bu durumda normal ayrıca ben erken fren yaparım ama daha agresi kullanıp daha az fren kullanan arkadaşlar sanki daha az yakıyor benim şu ana kadar ki gözlemlerim böyle .....
Samet sen de benim kadar takımşsın bu duruma anşlaşılan.
Anladığım kadarıyla sen de sakin kullanıyorsun. Şöyle söyleyim ben, 6 bin deviri hiç geçemden ortalama 4-5 bin devirde kullanıyorum. Böyle scooter gibi kullanmama rağmen şehir içinde değerler 100 kilometrede 7 litreye kadar çıkıyor hatta geçiyor.
U değerleri de öyle şu kadar benzin attım şu kadar gittim diyerek değil, full depo 100 km gittikten sonra benzin alıp, aldığı litreye göre ölçüyorum. Yani hesap kesin doğru.
Son düzenleme: