Çift far iiymiş =) Olmuş. Bizim egzozların lastiği ısıtmaya da etkisi var mıdır sizce? Egzozu lastiğe o kadar yakın ve çevreleyen başka motosiklet bilmiyorum.
evet o yüzden yapıyormuş. bu gün denedim. biraz yol yapıp akü şarj olduktan sonra o sorun kalmadı. teşekkür ederim
ben %90 şehiriçi kullanıyorum. ve arada bir sıkıştırıyorum motoru. tabi şehiriçinde hep fan açık dolaşıyorum onun da yağın ömrünü bitirici çok etkisi oluyordur.ama gene de 3bin değil de, 4 binde değiştirmeye başlayayım artık![]()
Ben bu makineyi almadan önce CB900F düşünüyodum. Bir de Acerbis Cyclops ayırtmıştım FRT Racing'ten. CB900F'i alır almaz ilk işim cyclops'u takmaktı. Aslında Er6N'de ön çatal Acerbis gibi lastik kelepçeli kafalara çok uygun ama ER6'nın farı da çok kendine has be kardeşim. İnsan onu çıkarıp Acerbis takmaya kıyamaz =) CB900'ün farı öyle değildi mesela. Diğer 1500 modeldeki farlardan bi farkı yok. Yuvarlak far işte. Sonra şahit olduğum birkaç kaza ile vazgeçtim CB900'den. Şehir trafiğinde birinci vitesini bile bitiremezsin öyle bi makinenin. Yaktığı benzin de cabası. Er6 tam allrounder.
er6 gibisi yok gerçektenen son aldığım benzin 39 tl 330 km, daha ne isteyim ben
utanmasam tek depo ilen gidicem istanbula
![]()
selamlar, osijen sensörünüze dikkat edinbiraz pahalı bi oyuncakmış, bujiden de küçük bi parça ama 165 avrocuk, bende oksijen sensörü ile ilgili sorun çıktı çünkü, özellikle soğuk havalarda...
kolay gelsin...
Yapma yaw! O kadar pahalı mıymış? Eee naapcaksın? Değiştiriyo musun sensörü?
er6 gibisi yok gerçektenen son aldığım benzin 39 tl 330 km, daha ne isteyim ben
utanmasam tek depo ilen gidicem istanbula
![]()
Sizdede tam tersi 20,0 kuruş yapıyorben genel olarak şehiriçi biniyorum. 20 tl benzin ile 110 km gidiyorum. biraz agresif olursam 100kmde bitiyor. 650cc makineye göre çok güzel değerler bence![]()
11,7kuruş gibi bir değer çok çok iyiBu değeri nasıl elde ettiniz? Ya hiç basmıyorusunz yada şehirdışı ağırlıklı kullanıyorsunuz?Hangisi acaba?:silent:
Sizdede tam tersi 20,0 kuruş yapıyorAgrasifmi kullanıyorsunuz biraz?
Arkadaşlar topcase ile beraber yan çanta takan var mı motoruna? Bu şekilde artçı ile seyahat eden? Uzun yol konforunu merak ediyorum. Oturuş pozisyonu pek yormaz herhalde. Bir de söz konusu uzun yol ise mutlaka "F" tercih edilmeli sanırım. Ne dersiniz?
Teşekkür ederim ER6iNbay, tüm bu aksesuarlar ve düşük yakıt tüketimine paralel tatminkar performansı ayrıca konforuyla, uzun yol için son derece ideal bir seçim gibi görünüyor ER6F.![]()
11,7kuruş gibi bir değer çok çok iyiBu değeri nasıl elde ettiniz? Ya hiç basmıyorusunz yada şehirdışı ağırlıklı kullanıyorsunuz?Hangisi acaba?:silent:
Sizdede tam tersi 20,0 kuruş yapıyorAgrasifmi kullanıyorsunuz biraz?
yok abi değiştirmiyorum, verdiği sorun önemli bir sorun olmadığı için sadece biraz daha fazla benzin yakarmışız
değiştirmeyi düşünmüyoru değiştirirsem de amerikadan alıcam parçayı...
burayla işim olmaz...
selam millet,
pazar günü Şile - Ağva yaptık. Toplamda 250 km yol katettik. Ortalama 110'u hiç geçmeden, ortalama hız 90 km idi. Ve hesaplarıma göre 5.5 litre yakıt tükettim. Belki daha da fazla benzinin litresi şu anda kaç lira bilmiyorum ama 30 TL'lik benzinle 185 km civarı yol gittim. Artçım vardı ama değer yine de fazla geldi bana. Ve artık motorda bir arıza olduğuna kanaat getirdimNe dersin ER6İNbay hocam arıza oksijen sensöründe olabilir mi? Nasıl anlayacağım, servis yolu mu gözüktü bana...