üzerinde ölüm tehlikesi yazan motor seninkiyse bende gördüm.aaa o motor seninmiydi?ben başka bir topluluktan birinin zannettim.benim er6f te ordaydı![]()
üzerinde ölüm tehlikesi yazan motor seninkiyse bende gördüm.
Şu er6 cı arkadaşların tanışma olayını bir düzenlesek diyorum, kısa bir gezi falan yapsak?
Bir de ayna uzatma aparatı netten başka bir ortamda bulamazmıyız illa siparişlemi gelir?
Her yıl bu mevsimler firmaların yeni modelleri ile ilgili söylentiler dolaşmaya başlar, bununla ilgili fotoğraflar yayınlanır, yorumlar yapılır. Son bir kaç konumuzda bu tarz pek çok modele yer verdik sırada ki modelimiz ise Visordown sitesinde fotoğrafı yayınlanan yeni Kawasaki ER-6n.
Eğer söylentiler doğru çıkar ve araç bu şekilde üretilirse, yeni modelde göze çarpan ilk unsurlar Versys modelinin maşa (salıncak kolu) sistemi ile Z750 modelinin çatallarının kullanılmış olması olacak gibi.
Kaynak : Moto Aktuel
arkadaşlar dün bir gezi sonrasında motorun engs bölümüden duman cıktığını farkettim,sanırım egsozun üstünde bulunan ağzı acık hortumdan yağ akıtmış oda duman yapmış acaba bunun nedeni neolabilir,motor 1-2 kere sıkıştırdım 210 falan basmıştım bundanmı kaynaklanabilir acaba,servisi aradığmda durumun normal olabileceğini belirttiler
Rüzgar ve oturuş pozisyonu bakımından uzun yolda rahat bir motor mu peki ER-6N?