Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ortalama hız kaç?? bende şehr içi sert kuallandm zaman zaman otoyola cıkıp hızdenemesi yaptım 200 kmde ışık yaktı motor

normaldir ilk alanlar daha motorun huyunu suyunu öğrenmeden kullandığı için direk emiyo benzini...
benim de ilk aldığımda değerler aynı şekildeydi...220 km de ışık yanmıştı aha dedim mahvolduk diye sonra anladık ki stilde bi sorun var...
şimdi 280 demeden ışık yanmıyo...

evet bende zaten depoyu doldurduktan sonra gazda yumurta varmış gibi davranıyom :D

yeni aksesuarlarım er6inbay dan aldığım ön cam ve kappa depo cantası

DSC02501.jpg

DSC02497.jpg

cam için er6inbay'a teşekkrler :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok şık olmuş çok güzel, ya ben bu motoru her haliyle seviyorum.:joker:

hayırlı olsun arkadaşım .Peki kaça mal oldu motor sana aksesuarlar hariç?

valla camı da benden aldın diye demiyorum çok yakışmış :)
güle güle kullan kazasız belasız arkadaşım...

Merhabalar, bende de bir Er 6n var ama anlamadığım şey nasıl oluyorda 3.9 yaktırıyorsunuz ben 100 km boyunca 4000 devir de ( 6.vites ) 100 km yi geçmedim otobanda hiç durmadan ama yine de 5 lt yaktım neye göre hesaplıyorsunuz anlamıyorum 1 yıldırda kullanıyorum bakımları tam bildiğim ve servise göre de hiç bir sorunu yok ve serviste bu değerler için normal diyor ama millet 3.9 - 3.8 yakıyor diyor şuna bir açıklık getirelim hespalama hatanız var bence ya da ben motoru benzin döküp yakacağım.

4bin devirde 6. vites bence zorlayarak gider sonuçta naked motor chopper değil ki.. 5-6 bin devir arası ideal. abartmadan devirli kullanınca az yakıyor izlenimlerime göre :)

Son düzenleme:
Merhabalar, bende de bir Er 6n var ama anlamadığım şey nasıl oluyorda 3.9 yaktırıyorsunuz ben 100 km boyunca 4000 devir de ( 6.vites ) 100 km yi geçmedim otobanda hiç durmadan ama yine de 5 lt yaktım neye göre hesaplıyorsunuz anlamıyorum 1 yıldırda kullanıyorum bakımları tam bildiğim ve servise göre de hiç bir sorunu yok ve serviste bu değerler için normal diyor ama millet 3.9 - 3.8 yakıyor diyor şuna bir açıklık getirelim hespalama hatanız var bence ya da ben motoru benzin döküp yakacağım.

düşük devirde gitmek az yakmak manasına gelmez ekonomi için belirli motorun rahat calışabileceği devir aralıkları vardır,6. vitesde 5bin devirden aşasında motor titrer,5-7bin devirleri arasında cok rahat calışacağı için cok daha ekonimik olacaktır

buyur ozaman sen hesapla istersen :) bundan onceki depoda 350 km yol yaptim tam 14.71 lt benzin aldi oda 49 ytl ye geliyodu bundan bir sonraki depoda 320 km yol yaptim ondad 13.7 lt gibi benzin aldi buyurun hesaplayin kac lt ediyo 100 km de...4.1 lt cikiyo 100 km de...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar toplanıp bir yol yapalım beraberce, akşam da kahve içerkenken hesabımızı yaparız.
En fazla yakan hesabı ödesin:mrgreen:

nerde toplancaz herkesler bi yerlerde...
ben bi ara gelcem istanbula ama ne zaman bilemedim daha...
bi ayarlarsam mobiletlen ordayım...

4.5 lt - 5 lt arası ideal dir işte , ergin sen den "er6n e nasıl az yakıt yaktırılır "dersi almalıyız sanırım :)

3.9 litre yakar ama, hiç büyük motor tadı alınmaz ki.. Boşverin yaksın bu tork ve güce göre gayet güzel. :)

4.5 lt - 5 lt arası ideal dir işte , ergin sen den "er6n e nasıl az yakıt yaktırılır "dersi almalıyız sanırım :)

gerçekleri söylemenin vakti geldi artık...
benim motor aslında er6n değil, 250 lik bir motor taktırdım...
görüntüde er6n ama ruhu farklı :)

bişi daha senin motorun eski sahibinden dolayı böyle yakıyo ben diyim sana :)hehehe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel makine bende düşünüyorum arkadaşımda vardı oldukça memnundu yakıtı ve perormansı gayet tatmin edici.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekleri söylemenin vakti geldi artık...
benim motor aslında er6n değil, 250 lik bir motor taktırdım...
görüntüde er6n ama ruhu farklı :)

bişi daha senin motorun eski sahibinden dolayı böyle yakıyo ben diyim sana :)hehehe

benimde artık gerçekleri söylemem lazım
silentanın motora zamanında 1000 cclik yeni bir motor taktırdık ama özel ayarlar ile son hız değerlerini 649 cc ile aynı düzeye cektik tork mork desen canavar gibi, biraz fazla yaksın idare ederiz diye düşünmüştük yanılmışız :p

Bende hyo (250r) varken ortalama yakıt tüketimi 4 litreydi. Otoyolda tam gaz açtığın zaman bu değer 6,5 lt ye kadar çıkıyordu. Şimdi ER6n 5 lt yakıyormuş... Bırakın yaksın. :wiinkk:

Ö.Z.€.R;1168523' Alıntı:
Bende hyo (250r) varken ortalama yakıt tüketimi 4 litreydi. Otoyolda tam gaz açtığın zaman bu değer 6,5 lt ye kadar çıkıyordu. Şimdi ER6n 5 lt yakıyormuş... Bırakın yaksın. :wiinkk:

hehehe...aynen öyle...
25 kere 25 eşittir 650 cc

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu motorun yakıtı performansına göre gayet normal hakkını veren bi alettir test etme şansım oldu mükemmel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar