Nihayet er-6'ma kavuştum, bu sefer ki siyah.
![]()
![]()
![]()
Er6 lı arkadaşları da bekleriz aramıza. :cat:
hayırlı olsun , grisi daha bi hoş duruyo ama
![]()
![]()
![]()
Evet yakıt tüketimi ne durumda..Bi arkadaşa bakıyoruz ER6 .... CBF600 S ile Er6 arasında kaldık. malum yakıt fiyatları aldı yürüdü. CBF in de ikinci ellerinde karbüratörlü olması nedeniyle tüketimi fazla diyorlar...
Ayrıca ER6 için de egzost sesi çok kötü hiç kalıbının sesini çıkarmıyor tepkileri aldık etraftan.
Ben pek inanmadım. yani Kawa nın yaptığı motor pek tınn tınn ses vermez... ayrıca performans egzost u takan veya kullanan oldumu ses te ne gibi bir değişiklik oldu....
Gerçekten çok uygun yakıyormuş.:cat:mikrop hayırlı olsun tekrardan çok güzel etmişsin...rengide çok güzel maşallah
bende de var siyah hehehe...
bide silenta dikkat ettiysen mikropun yanındaki gri er6n nın da eksoz parlıyo...sizin modellerde öyle bi kaplama mı var acaba özellikle grisinde...
hayalbuysa öbür konuya da yazmıştım buraya da yazayım...
yakıt konusunda gerçekten çok cimri...er6n ile rekor scorp arkadaşımız da galiba ışık yandığında 330 km olmuştu nası oldu anlamadık...
bende en son aldığım depo ile 315 km gittim doldurdum 44 ytl doldu depo...
genelde karma kullanımda 250 270 km arası ışık yanıyo ışıktan sonra minumum 30 km gidiyo...
ben burdan da er6n tavsiye ediyorum...
tek yapması gereken eğer üzerindeki lastikler dunlop ise çok kayıyo yüklenince direk patinaja kalıyo....
neyse öle yane...
ER6N diyorum ben...
![]()
Evet yakıt tüketimi ne durumda..Bi arkadaşa bakıyoruz ER6 .... CBF600 S ile Er6 arasında kaldık. malum yakıt fiyatları aldı yürüdü. CBF in de ikinci ellerinde karbüratörlü olması nedeniyle tüketimi fazla diyorlar...
Ayrıca ER6 için de egzost sesi çok kötü hiç kalıbının sesini çıkarmıyor tepkileri aldık etraftan.
Ben pek inanmadım. yani Kawa nın yaptığı motor pek tınn tınn ses vermez... ayrıca performans egzost u takan veya kullanan oldumu ses te ne gibi bir değişiklik oldu....
arkadaslar mrb bende kesın olarak bı er6f almaya kara verdım yanlız 2 3 cmkısaltmam gerekıyor bu uygulama varmı yardımcı olurmusunuz cok sevınırım sagolun
ER6iNbay teşekkür ederim.
Lastik konusuna değinmişsin, değiştirmeyi düşünüyorum bende, gerçekten çok kayıyor orjinal lastikler.
Ne tavsiye edersin?
slm arkadaslar bende yeni katıldım er6n cılgınlıgına 2 arkadasta er6n aldık benimki siyah onunki gri
ama bizimkilerdemi sorun war nedir km,de 20 kurus filan yakıyo :S normalmidir sizce ?