Kawasaki ER5 mi Hyosung GT250R mı ?

arkadaşlar ikisi arasında takılmış durumdayım birde sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bakalım ustalar ne derler???

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elma mı Karpuz mu olmuş........................ :farao::farao:

Bence :)

Elbette ER-5 tabiki küçük ARROW Tüp Egsoz ile beraber müthiş oluyor... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seçenek er-5 olmalı bencede :)

ozgurakman
arkadaşim hayatında kaç defa Hyosung kullandın veya gördün bilmeden insanların kafasını karıştırmayalım lütfen her iki motoruda kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha açıklayıcı olur.

Sıcak bi günde hemen serinleyip terimi atıp günlük hayatıma devam etmek istiyorsam duş alırım.Ama keyif yapmak istiyorsam havuza girer doyasıya yüzer serinlerim. GT250 R duş almak ER 5 havuza girmek bence :queen: karar senin:bounce:

Türk milletiyiz çoğumuz doktoruz , hava soğutmalı olsa nolacak ????

* imal mühendislerinden çok daha akıllıyız

gs500 - xjr1200,1300 - cbf250 ...... bu makinalar hava soğutmalı ben bir Allah'ın kulundan şişti , patladı çatladı diye duymadım ama su soğutmalı motoru olup hararet motosikleti hararet yapan yüzlerce kişi gördüm ..... :cat:

gelelim konuya ... konu yine elma -armut kıyaslaması olmuş , senin tecrüben ne kaç km motor kullandın , kullanımdaki beklentin nedir ????

hele hele sen kimsin , bi kendini tanıt daha 1. mesajın ..... dakika 1 - gol 1 olmuş !!!!!!!

Türk milletiyiz çoğumuz doktoruz , hava soğutmalı olsa nolacak ????

* imal mühendislerinden çok daha akıllıyız

gs500 - xjr1200,1300 - cbf250 ...... bu makinalar hava soğutmalı ben bir Allah'ın kulundan şişti , patladı çatladı diye duymadım ama su soğutmalı motoru olup hararet motosikleti hararet yapan yüzlerce kişi gördüm ..... :cat:

gelelim konuya ... konu yine elma -armut kıyaslaması olmuş , senin tecrüben ne kaç km motor kullandın , kullanımdaki beklentin nedir ????

hele hele sen kimsin , bi kendini tanıt daha 1. mesajın ..... dakika 1 - gol 1 olmuş !!!!!!!

Benim söyleyeceğim şeylerde bunlardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar