bizim burd rum tarafında hepsi var ben geçemem ama geçen arkadaşlara aldırtıyorum direk japon dan geliyor oraya
Arkadaslar ER5'imi satıyorum. ilgilenenler icin sahibinden ilan numarasi 64884168.
link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-sorunsuz-2006-15500-km-er-5-64884168/detay
herhangi bir sorunu, sıkıntısı yok. temiz bir ER-5.
bu arada sahibinden ilanlari ile ilgili dikkatinizi cekmek istedigim bir sey var. İlanimi gecen kasim ayında vermistim suresi dolunca kaldırıldı. Dun yenilemek istedim. eski tarihli olarak tekrar yayina girdi ama 11,9 TL karsiliginde tum ilan suresince gecerli yeni tarihli guncelleme yapilabilecegini belirten banner cikti. Ben de satın aldım. İlk once odeme sırasinda 1 gunluk 3,9 TL seklinde odeme yaptirdi, farklı sekillerde denememe ragmen 11,9 TL lik olanı alamadim. Tarihi yeniledi fakat yine de sıralamada en yeni ilanların arasında degil kasım tarihli sıralamsında bıraktı. Anlayacagiz kazıklandım. ilanları yenilemek yerine sıfırdan vermek daha mantıklı. Su anda yayinda bir ilanım oldugu icin aynı kategoride yeni ilan verdirmiyor. Fırsatım olur ise ilanı kaldırıp yeniden ilan verecegim. Degisiklik olur ise buradaki bilgi notumu yeni ilan numarası ile degistirecegim.
iyi gunler dilerim.
Hava filtresi orjinal : 100TL (5000Km değişmen gerek)
Hava filtresi K&N : 190TL (Devamlı temizlenip kullanılabilen filtre)
Yağ filtresi Hifflo : 45TL
Arka fren balatası : 120TL (markalı balata)
Ön fren balatası : 50 - 75 - 100TL (markalı balata)
Beyler amörtisör keçe ve yağ değişimi yapacağım kaç ml koymamız gerekiyor ve hangi incelikte olmalı yağ?